Зателефонуйте мені

Якщо будувати собі дачний будинок, то нехай він буде такий, як котедж «Адайра». Зовсім проста на вигляд, одноповерхова споруда без складних архітектурних елементів несе в собі стільки переваг, що після прочитання даної публікації вам точно захочеться цей дачний будиночок. Ми знаємо, як створювати проекти дерев’яних будинків, в яких буде реалізовано всі побажання сучасної людини щодо комфортного проживання!

Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №1

Особливості котеджу із сухого брусу «Адайра»

Головною особливістю будівництва котеджу «Адайра» є його індивідуальне проектування. Цей проект будинку з сухого бруса був створений повністю на основі вподобань замовника з дизайну, розмірів та планування приміщень. Після реалізації будівлі у с. Шпитьки Києво-Святошинського району, ми помістили проект «Адайра» до каталогу проектів «Домінант» та вважаємо його гідним вибором для облаштування заміської резиденції. Це одноповерховий будинок із сухого, профільованого брусу, який відрізняється стабільністю та стійкістю перед деформаціями через перепади температури чи атмосферну вологість. Дерев’яні будівлі з такого матеріалу не вимагають складного догляду і не спричиняють господарям проблем у процесі експлуатації у вигляді усадки або розтріскування стін з брусу.

Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №2

Подивіться, що побажав наш замовник бачити усередині своєї споруди. Впевнені, що ви гідно оціните практичність і раціональність планування «Адайра». Площа котеджу склала 77,2 м2, параметри спорудження 9,5 на 9,5 м. Найбільше приміщення в будинку – це простора кухня-студія площею майже 30 м2. Конфігурація приміщення дозволяє зонувати його на місця для відпочинку, приготування їжі та їдальні. У ванній площі 6,6 м2 можна поставити і ванну, і душ, і санвузол. А подовжена спальня розміром 16,6 м2 має простір для сну і робочого місця під домашній офіс.

Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №3 Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №4 Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №5 Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №6

Зауважте, що планування котеджу «Адайра» включає такі підсобні приміщення, як тамбур і котельня. Це дуже передбачливий хід із боку мудрого господаря. Обов’язково всім радимо планувати у своїх будинках господарські приміщення, щоб були місця для зберігання домашнього інвентарю та встановлення опалювального обладнання. Таким чином, вам вдасться максимально зручно організувати домашній чи дачний побут.

Біля входу до котеджу клієнт побажав запланувати навіс. Це майданчик для літніх обідів та весняних шашликів, який може стати найулюбленішим місцем захоплюючого дозвілля всієї родини. Саме наявність навісу надає індивідуальності проекту «Адайра» та виділяє його на тлі простого та гранично лаконічного екстер’єру.

Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №7 Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №8 Котедж з навісом на дачу: проект «Адайра» №9

Як бачите, будівництво цього котеджу дає його господарям безліч переваг.

Переваги вибору проекту «Адайра» для будівництва на дачі

Вибір просушеного брусу для зведення стін. Сухий, профільований брус відрізняється високою стабільністю перед деформацією, до якої схильні колоди природної вологості. Тому з такого матеріалу виходять презентабельні, добротні будови, які радують господарів високою естетикою дерев’яних, натуральних стін. До переваг вибору саме відшліфованого та просушеного матеріалу віднесемо можливості комбінації стін у будівлі з іншими розмірами аналогічних брусів. У котеджі «Адайра» зовнішні стіни із бруса 150*150 мм комбінуються з внутрішніми перегородками розміром 60*150 мм. Така економія на матеріалах суттєво зменшує бюджет споруди.

Економія на будівництві та оздобленні. Відшліфовані, соснові стіни потребують лише фарбування. Ні утеплення, ні облицювання не рекомендується для такого вибору матеріалу, як сухий профільований брус. Звертаємо вашу увагу, що товщина стін 150 мм із сосни еквівалентна приблизно 600 мм цеглини за показниками теплопровідності. Тому котедж «Адайра» підходить для цілорічного використання. У ньому буде тепло взимку та прохолодно влітку.

Функціональне планування. Зручне планування котеджу, яке ми вище описали у подробицях, включає все необхідне і для дачного дозвілля, і для постійного проживання. Ви можете замовити будівництво будиночка на дачу, але залишатись у ньому та проживати стільки, скільки вам необхідно.

Проект «Адайра», що повністю створений на основі вподобань замовника архітектором «Домінант», є сучасним, стильним та функціональним дерев’яним котеджем для сезонного відпочинку або постійного проживання, в якому вдало втілені всі переваги дерев’яної будови.

Коментарі

Товар додано для порівняння.