Зателефонуйте мені

Біля будинку обов'язково мають бути будівлі для відпочинку (лазня або тераса) та підсобні приміщення. Такі споруди з дерева допомагають зручно і красиво організувати територію на ділянці. Сьогодні ми вирішили розповісти про будівництво дуже привабливого та функціонального проекту літньої кухні «Руна». Літня кухня-альтанка збудована у Вінницькій області, у с. Агрономічне. У публікації ми презентуємо переваги проекту «Руна», які оцінить мудрий хазяїн, який бажає облаштувати прибудинкову територію з комфортом.

Основні характеристики проекту літньої кухні «Руна»

Чарівний вигляд будиночка «Руна» нікого не залишить байдужим завдяки своїй іграшковій красі. Мініатюрний будиночок з величезними вікнами та округлими, дерев'яними стінами, наче скринька з казками, викликає бажання якнайшвидше його відкрити. Усередині будівлі лише одне приміщення, наповнене сонцем та затишком завдяки двом великим вікнам. Площа літньої кухні 13,5 м2 включає кухню, м'який куточок та їдальню. Параметри літньої кухні складають 3,2 на 6 м. Візуалізація інтер'єру будиночка від нашого архітектора показує, як великі вікна створюють ефект присутності природи всередині будівлі. У той же час, закрита альтанка добре захищена від вітру, дощу та сильної спеки.

Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №1 Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №2

Компактність, краса дизайну та доступна вартість будівлі дозволяє застосовувати її і як літню кухню, і творчу студію, і альтанку для прийому гостей. Більше того, такий чарівний будиночок стане гарним доповненням до інших споруд на базі відпочинку, а в ресторанному комплексі його можна використовувати як павільйон для бенкетів.

Головні характеристики проекту «Руна» – це багатофункціональність, естетична привабливість та економічність. Такий проект стане найкращим вибором як для комерційних цілей, так і для приватного використання.

Будівництво літньої кухні з брусу та її оздоблення

Літня кухня-альтанка «Руна» виконувалася з оциліндрованих колод діаметром 180 мм. Це оптимальний вибір матеріалу для сезонних та господарських будівель, тому що діаметри соснових колод 200-220 мм рекомендуються для зведення стін цілорічного житла. Стіновий матеріал для виготовлення комплекту будиночка оброблений від уражень грибком та комахами, а також проти займання. Між колодами прокладений міжвінцевий утеплювач синтепон. За вартістю безпосередньо від виробника «Домінант» клієнт отримав повністю готовий та оброблений дерев'яний зруб закритої альтанки.

Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №3 Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №4 Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №5 Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №6

Після того, як оциліндрований зруб зведений на фундаменті замовника, у нас можна додатково замовити покрівельне покриття, вікна, двері та фінішне оздоблення будівлі (шліфування стін, фарбування та герметизацію стиків між колодами). Звичайно, ми не включаємо це все до стандартного набору будинкових комплектів. Адже у кожного клієнта свої побажання щодо оформлення своєї споруди. Індивідуальний підхід з комплектації дерев'яного зрубу допомагає нам виконувати всі роботи, виходячи з вподобань клієнта. А замовнику зручно у такому разі підбирати бажані матеріали на свій смак та бюджет. На фото робіт добре видно будівництво літньої кухні «Руна» та її оздоблення.

Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №7 Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №8 Будівництво літньої кухні-альтанки за проектом «Руна» №9

Такі проекти, як «Руна», надають прекрасну можливість кожному господарю раціонально використовувати простір на ділянці та відкрити нові можливості проведення дозвілля. До того ж, естетика дерев'яного зрубу здатна ушляхетнити і прикрасити будь-яку присадибну територію. Літня кухня-альтанка «Руна» чудово доповнить будь-який заміський будинок та подарує господарям користь та задоволення! Рекомендуємо до вашої уваги також огляд проектів літніх кухонь з каталогу «Домінант». Тут ви знайдете проект на будь-який смак та бюджет, а ми з радістю реалізуємо будь-яку вашу ідею з дерев'яної споруди!

Коментарі

Товар додано для порівняння.