Зателефонуйте мені

В каталозі будиночків з дерева «Домінант» є дуже популярні проекти, будівництво яких замовляють мало не кожен місяць . А є будиночки, які також гідні стати такими ж популярними серед клієнтів завдяки своїй красі і комфорту. З одним з таких чудових котеджів познайомимо вас в цій публікації. Це будиночок-студія «Драгут», який ми виготовили і відправили на експорт до В'єтнаму. Тепер кілька таких будівель доповнять ціле котеджне містечко, створене з дерев'яних конструкцій нашого виробництва близько Хошиміну.

Популярність дерев'яних будівель у В'єтнамі пояснюється специфікою субтропічного клімату і частотою природних катаклізмів. На узбережжях океану часто виникають урагани або руйнівні цунамі, від яких, як виявилося, дерев'яні будівлі не так сильно страждають, як інші. Дерев'яним будівлям притаманна природна еластичність, яка допомагає витримувати досить високі бали землетрусів без руйнівних наслідків. Текстура дерева далеко не настільки тендітна, як у бетона. Тому до В'єтнаму беруть як колодчасті, так і профільовані будиночки з соснового брусу.

Особливості планування проекту «Драгут»

Квадратний будиночок «Драгут» володіє параметрами забудови 5,5 на 5,5 м, він в першу чергу привабливий за рахунок свого оригінального дизайну. Вишукані декори фігурно вирізаних торців яскраво вирізняють саме цей проект будиночка серед всіх інших. Стиль казкового будиночка «Драгут» стане справжньою окрасою будь-якої території. Крім стильно вирізаних торців ще звертає на себе увагу величезне панорамне вікно і засклені двері поруч. Така відкритість говорить про те, що будиночок створений для літнього дозвілля. А у випадку з його установкою в південній країні, такій як В'єтнам, і зовсім не доведеться турбуватися про утеплення, використовуючи споруду цілий рік.

Проект «Драгут»: будиночок-студія на експорт №1 Проект «Драгут»: будиночок-студія на експорт №2

Житлова площа будиночка «Драгут» становить 30,3 м2, і в ньому немає перегородок. Це студійне приміщення, якому притаманна широка функціональність в діпазоні від будиночка на базу відпочинку, до літньої кухні. Величезна перевага котеджу полягає в тому, що його можна використовувати так, як зручно, наприклад, в якості банкетного залу або садової альтанки. Запропонована архітектором «Домінант» схема планування проекту «Драгут» містить камін. Це прекрасна ідея, щоб облаштувати в будиночку затишне приміщення для посиденьок з гостями або усамітнення з каміном.

Проект «Драгут»: будиночок-студія на експорт №3
Проект «Драгут»: будиночок-студія на експорт №4

Краса дизайну і приємна атмосфера дерев'яних будівель з соснового зрубу цінується повсюдно. Не дарма в'єтнамські замовники замовили у нас не один, а кілька комплектів будиночків «Драгут» з колод діаметром Ø 180 мм. Ми рекомендуємо цей проект, як універсальну споруду, яка красиво прикрасить вашу ділянку і виконає практично будь-яку функцію. Це може бути дачний будиночок-студія, павільйон з каміном, літня кухня, творча майстерня, адміністративне приміщення або комерційний об'єкт. Обов'язково розгляньте цей проект в плані комерційного застосування. Бюджетний однокімнатний будиночок може принести хороший дохід, якщо пристосувати його під здачу в оренду.

Особливості виробництва та експорту будиночка-студії з колод

Особливістю замовлень дерев'яних будівель до В'єтнаму варто назвати вибір будинків по каталогу проектів, представленому на нашому сайті, без будь-яких змін. Дуже багато замовників вибирають проекти будиночків і вносять в них свої зміни або дають архітекторам «Домінант» індивідуальні завдання по будівлям. Це означає індивідуальне проектування і виробництво дерев'яного комплекту під замовлення. А в'єтнамські замовники, як правило, вміють гармонійно поєднувати функціонал готових споруд в цілі котеджні містечка, не змінюючи початкового планування проектів з каталогів «Домінант». При цьому, вони не переробляють проекти будинків. Такі готові проекти будинків з бруса «Домінант» застосовуються для житлових комплексів будівель і дуже вдало доповнюють один одного. Так і у випадку з придбанням комплекту «Драгут», будиночок замовили в тому виконанні, якому він представлений в каталозі нашого сайту. Вам буде цікаво прочитати про наші споруди у В'єтнамі в публікаціях: «Будівництво котеджу у В'єтнамі за проектом «Сильмар», «Будівництво будиночка у В'єтнамі за проектом «Лекід2», і багатьох інших новинних публікаціях.

Як правило, відкриваючи у своїй роботі нову країну, ми прагнемо до довгострокового і плідного співробітництва. Так і у випадку з В'єтнамом, отримавши кілька котеджів від нас і оцінивши високу якість дерев'яних конструкцій, клієнти продовжили замовляти в компанії «Домінант» дерев'яні зруби різної функціональності, від гостьових, однокімнатних будиночків до проектів кафе. Адже ми готові втілити в життя найцікавіші проекти дерев'яних зрубів будь-якої складності та дизайну. Де б ви не знаходилися, звернувшись в «Домінант» вас чекає найвища якість дерев'яного зрубу, високий рівень обслуговування замовлення на будівництво і вдала реалізації будь-якого проекту!

Коментарі

Товар додано для порівняння.