Зателефонуйте мені

Один з найбільш привабливих і функціональних проектів в нашій колекції бань – це, звичайно, лазня «Родвія». Якраз той самий випадок вдалого поєднання зовнішньої естетики і внутрішньої практичності. Плюс до всього компактність, що дозволяє поставити дерев'яний зруб баньки на будь-яку ділянку або прибудинкову територію. Подробиці планування проекту «Родвія» і фото його споруди дивіться далі.

Планування лазні «Родвія» з великою парною

Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №1 Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №2

Неймовірно компактна споруда лазні, тим не менш, відразу привертає увагу величезними вікнами від підлоги до стелі. Поєднання стильного мінімалізму дерев'яної конструкції з акцентом на великі вікна робить споруду дуже оригінальною. Такий модний будиночок прикрасить собою будь-який дворик і стане його чарівною родзинкою. Розміри будівлі становлять 2,9 м на 5,8 м. Максимально проста, прямокутна форма лазні під класичної двосхилим дахом на площі 17 м2 містить приміщення передбанника-кімнати відпочинку, санвузол з душовою і парилку. Найголовніша характеристика проекту - це, безсумнівно, велика парилка на 6,3 м2.

Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №3 Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №4 Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №5

Для такого мініатюрного приміщення, як «Родвія», парилка насправді дуже містка, і тут поміститься як мінімум шість чоловік одночасно при розташуванні лежаків на декількох рівнях. Розміри душової і передбанника складають по п'ять квадратів. Це маленькі приміщення, в яких можна лише залишити одяг і прийняти душ після банних процедур. Тому плануючи поставити таку баньку біля будинку, вам потрібно буде подбати про проведення дозвілля після банних процедур і доповнити баньку альтанкою, терасою або дерев'яним навісом для барбекю. Приклади будівель для присадибної території, які допомагають оптимально організувати площу і вдало урізноманітнюють дозвілля, ви знайдете у відповідній публікації.

Проект «Родвія» позиціонуємо як дачну або домашню лазню, яка найкраще послужить, якщо розмістити її в саду, в комплексі з іншими садовими, присадибними будівлями. Завдяки будівництву такої лазні господарі отримають постійний доступ до банних процедур. Також рекомендуємо розглянути проект «Родвія» з комерційної точки зору. На базі відпочинку, особливо біля водойми, відпочинок в лазні «Родвія» принесе максимальне задоволення і оздоровлення.

Будівництво та оздоблення дерев'яного зрубу лазні

Дерев'яний зруб лазні «Родвія» зводився будівельниками «Домінант» з колод Ø 180 мм. І це оптимальний вибір матеріалу для будівництва лазні. Так як менший діаметр соснових колод краще використовувати для побудови альтанок, садових меблів, літніх кухонь, наприклад. А більший діаметр колод Ø 200 - Ø 220 мм вибирається для побудови житла. Специфіка нашої роботи полягає в тому, що ми, як завод по деревообробці, виробляємо різні види соснового брусу, ставимо різні конструкції з нього. Тому, наша головна послуга - це поставити дерев'яну коробку будови на фундамент, підготовлений замовником.

Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №6 Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №7
Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №8 Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №9
Будівництво і оздоблення зрубу лазні за проектом «Родвія» №10

Так ми і зробили, встановивши дерев'яний зруб лазні «Родвія», на бетонну основу, попередньо підготовлену замовником. Місце будівництва - с. Власівка (Київська область). Як бачите, під час будівництва базової комплектації баньки, її господар вибрав і замовив у нас додаткові комплектуючі (покрівлю, вікна, двері, підлогу і стелі), а також фінішну обробку зрубу. Так як ми вже другий десяток працюємо в сфері дерев'яного будівництва, у нас є безліч пропозицій від постачальників, різних комплектуючих для будинків, які ми реалізуємо додатково до своєї основної роботи по установці дерев'яних конструкцій. Тому в цей раз, ми виконували також і оздоблення дерев'яної коробки лазні. Що зручно для наших замовників, вони можуть замовити таке оздоблення у нас від наших постачальників, або займатися оздоблювальними роботами по дерев'яному зрубу на свій розсуд.

Ми ніколи не ставимо певні рамки нашим клієнтам у вигляді комплектації під ключ дерев'яного будинку. Адже нав'язуючи свій стандарт під ключ, ми ризикуємо поставити замовнику не ті матеріали і роботи, які йому підходять. Тому кожен раз у наших клієнтів є можливість вибирати оздоблювальні матеріали до дерев'яній споруді на свій смак і бюджет. Завдяки такому індивідуальному підходу, кожен господар споруди від «Домінант» отримує в результаті будівництво саме те, що побажав. Якщо ви бажаєте отримати такий же неповторний і унікальний дерев'яний будиночок або лазню, як ваші уподобання, прямо зараз звертайтеся в наш відділ по роботі з клієнтами і обговорюйте деталі вашої споруди!

Коментарі

Товар додано для порівняння.