Зателефонуйте мені

Робочий офіс для багатьох з нас вже став другою домівкою. Все-таки, треба визнати, що це місце, де ми проводимо більшу частину життя. Добре, коли офіс побудований з натуральних матеріалів, і в ньому створені сприятливі умови для здоров'я і роботи. Тому висушений сосновий брус став ідеальним вибором для побудови офісної будівлі в Бориспільському районі Київської області. Це респектабельний дерев'яний офіс, в якому втілюються всі запити по створенню комфортних робочих умов для сучасної людини.

Офіс з сухого, профільованого брусу, площа 249 м2

Офіс з сухого, профільованого бруса являє собою сучасну і стильну форму організації робочого простору. Починаючи з вибору матеріалу і до стилістики дизайну - все в нашому нещодавно побудованому, індивідуальному проекті продумано згідно прогресивним технологіям виробництва і будівництва. Загальна площа офісної будівлі складає 254 м2, а його параметри забудови 12,9 на 14,9 м. За основу побудови взятий проект садиби з сухого бруса «Білвер».

Офіс з дерева - високий престиж фірми! №1
Офіс з дерева - високий престиж фірми! №2 Офіс з дерева - високий престиж фірми! №3

Як бачимо, це комфортабельний, двоповерховий особняк на чотири житлові кімнати (3 спальні плюс кабінет) з великим студійним простором на першого поверсі, який розподіляється на різні функціональні зони. Крім житлових приміщень в маэтку є котельня і комора, сплановано кілька санвузлів і окремих входів, а зовнішній дизайн вражає з першого погляду розкішним видом. Однією з головних особливостей будови виступає наявність другого повноцінного поверху, тоді як в дерев'яних житлових садибах в більшості випадків роблять мансарду. По даному питанню є дуже цікава стаття на нашому сайті «Мансарда або повноцінний поверх: порівнюємо і вибираємо», обов'язково рекомендуємо почитати.

Саме наявність другого повноцінного поверху стала одним з аргументів вибору проекту «Білвер» для побудови офісного центру. Як бачите, перевагою індивідуального підходу «Домінант» до кожного замовлення виступає можливість адаптувати проектні рішення під запити клієнта. Крім того, ми можемо зробити повністю нове проектне рішення, якщо наші готові проекти не відповідають всім запитам замовника.

Офіс з дерева - високий престиж фірми! №4 Офіс з дерева - високий престиж фірми! №5
Офіс з дерева - високий престиж фірми! №6 Офіс з дерева - високий престиж фірми! №7
Офіс з дерева - високий престиж фірми! №8 Офіс з дерева - високий престиж фірми! №9
Офіс з дерева - високий престиж фірми! №10

Вибір матеріалу для офісної споруди «Білвер» - це оптимальне рішення для такого масштабного проекта. Якісно просушений, цілісний брус дерева сосни не схильний до деформації і майже не вимагає обробки. Його потрібно лише пофарбувати всередині і зовні, чи не утеплюючи, і нічим не обшиваючи, адже брус вже відшліфований і має презентабельний вигляд відразу по завершенню будівництва. Економія на обробці і максимально швидке введення в експлуатацію також виступають вагомими аргументами на користь вибору саме сухого, профільованого бруса для будівництва дерев'яного офісу. А екологічність, натуральність і довговічність соснового споруди заслуговує на особливу увагу. Давайте докладніше розглянемо всі переваги будівництва офісу з бруса.

Переваги будівництва офісу з брусу

Все більше прагнучи до життя і роботи в екологічно чистих умовах, люди наповнюють навколишній простір натуральними матеріалами. Наприклад, декорують приміщення меблевими щитами, роблять меблювання предметами з масиву дерева. Міжкімнатні двері з масиву сосни привносять нотки природи і деревну свіжість в будь-яке приміщення. Тому мати вдома або на роботі вироби з натурального дерева, а тим більше побудувати офіс з натурального дерева - це й престижно, і обгрунтовано унікальною здатністю дерева створювати найбільш сприятливу здоров'ю людини атмосферу. Задумуючи будівництво офісного приміщення з бруса, вам цікаво буде дізнатися всі переваги такого рішення.

Швидкість побудови офісу. Дерев'яні конструкції можна порівняти з готовим до складання конструктором, тому монтуються вони швидко і досить легко. Тому багато замовників купляють дерев'яні комплекти будівель і самостійно складають їх у себе на ділянках.

Економія на обробці. Стіни з відшліфованого, суцільного бруса не потребують декорування або утеплення, крім фарбування. «Як пофарбувати будинок з дерева: види фарб і технологія нанесення» - це наша публікація, в якій ви дізнаєтеся подробиці фарбування дерев'яних конструкцій.

Економія на енергоносіях. Якщо побудувати офіс з бруса товщиною 150х150 мм і 200х150 мм, то можна заощадити за рахунок меншого споживання енергії для опалення дерев'яної будови. Завдяки низькому коефіцієнту теплопровідності соснової деревини 200 мм соснового бруса можна порівняти по теплу з 980 мм цегляної стіни. Соснові споруди дуже теплі, вони швидко нагріваються зсередини і повільно віддають тепло. У той же час всередині соснового приміщення буде свіжо і не душно в літні, найспекотніші дні.

Стильний дизайн. Краса натуральних дерев'яних стін в тандемі з сучасними можливостями технологій дерев'яного домобудівництва дозволяють зводити з дерева абсолютно будь-які проекти. З сухого, профільованого бруса можна побудувати найоригінальніший по дизайну офіс, який стане джерелом радості і затишку людей, яким доводиться проводити на роботі більшу частину часу.

Офіс з дерева - високий престиж фірми! №11

Модель сучасного, гарного і комфортного колективного простору можна побудувати з масиву дерева. І тоді проводячи цілий день в натуральній, максимально наближеній до природи обстановці, люди будуть відчувати прилив сил і натхнення від своєї роботи! У нас є різноманітний вибір пропозицій офісних будівель. Переходьте в каталог офісів з брусу і вибирайте проект на будь-який смак і бюджет!

Коментарі

Товар додано для порівняння.