Зателефонуйте мені

Дерев'яні будинки дуже затребувані як для проживання, так і для комерції. А щоб вигідно і якомога швидше розпочати використовувати споруду в комерційних цілях, навіть рекомендується будувати її з дерева. Справа в тому, що дерево практично не вимагає обробки або облицювання, так як матеріал сам по собі гарний, теплий, дихаючий. Тому дерев'яні гостьові котеджі так привабливі і для відпочиваючих, і для господарів готельного бізнесу. Один з таких котеджів ми недавно побудували в Дніпровському районі (с. Волоське).

Індивідуальний проект дуплексу з колод Ø 200 мм

Одним з головних переваг нашої роботи полягає в індивідуальному підході до кожного замовлення. Ми можемо спроектувати і реалізувати проект дерев'яного будинку повністю на основі побажань клієнта і втілити будь-яку ідею в дерев'яній конструкції. Клієнтам подобається, що вони можуть отримати саме те, що хочуть, в результаті звернення до нас. Одним з яскравих прикладів індивідуальної розробки і будівництва проекту виступає нещодавня робота «Домінант» в Дніпровському районі по зведенню гостьового дуплекса з колод. Це класичний оциліндрований зруб з привабливими фасадами і квадратними віконцями. Будиночок виглядає максимально просто, його планування розміщується на одному поверсі в габаритах 6,3 на 14,6 м. Площа забудови склала 93,2 м2, а матеріал будівництва - оциліндрованої колоди діаметром 200 мм. Така товщина соснових колод повністю відповідає всесезонній функціональності дерев'яного зрубу. Тільки уявіть, що 200 мм сосни еківалентні 890 мм цегляної стіни. Соснові зруби - це дуже теплі будинки з природною атмосферою всередині житла.

Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №1
Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №2 Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №3

Головною особливістю побудованого в Дніпровській області будиночка виступає планування будівлі на дві сім'ї. Це дуже поширене планувальне рішення для гостьових котеджів, якими, як правило, забудовують бази відпочинку. Погодьтеся, що споруда на кілька сімей принесе в комерційному плані більше вигоди, ніж одинарний будиночок. Планування кожної частини дуплексу дзеркально відображає сусідню, і в кожних апартаментах передбачений свій вхід через тепловий тамбур. Далі сплановано дві житлові кімнати на 12 м2 і 18,5 м2. У кімнаті побільше можна влаштувати кухню - вітальню, а в маленькій кімнаті добре зробити спальню. У кожній частині дуплексу є санвузол, і апартаменти не мають загального виходу, щоб гості не заважали і не перетиналися один з одним.

Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №4 Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №5
Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №6 Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №7
Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №8 Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №9
Дуплекс з дерева за індивідуальним замовленням №10

Зауважте, що внутрішнє наповнення дуплексу прекрасно підійде як для постійного проживання, так і для знімних апартаментів, де все економічно і компактно продумано. Кожен із задоволенням погостює в цьому райському куточку. А господарі споруди обійдуться без величезних капіталовкладень на обробку дерев'яної будови. З оздоблювальних робіт тут лише знадобиться виконати шліфування, фарбування стін і герметизацію міжвінцевих швів. Тому дерев'яний дуплекс - це вигідне придбання для готельного бізнесу, яке окупиться в найкоротші терміни.

Як замовити будівництво дуплексу за своїм проектом

Переваги індивідуального підходу «Домінант» до кожної будівлі ми детально розписали в попередній публікації про будівництво будиночка «Сільва» з утепленням. При замовленні споруди за індивідуальним проектом у вас буде можливість вносити корективи в будову на свій вибір, планувати і оптимізувати бюджет додаткового оснащення будинку, в результаті чого ви отримаєте ідеальний для вас варіант побудови. Як же замовити будівництво дуплекса, таунхауса або іншої споруди за власним проектом, поцікавитеся ви.

Щоб оформити замовлення на будівництво індивідуального проекту, можна надати нам ескіз з бажаними розмірами вашої майбутньої споруди. Це ви можете зробити за контактами, вказаними на нашому сайті, або звернутися в онлайн чат консультанта. Можна також просто викласти менеджеру ваше завдання або бачення будови не виконуючи планування в формі ескізу. Треба щоб ви вказали розміри приміщень, висоту стін і вид бруса (оциліндрований, профільований або подвійний з утеплювачем всередині стіни), бажану форму даху, кількість вікон та інші деталі споруди, які ви вважаєте важливими. Менеджер приблизно зможе зорієнтувати вас за вартістю і термінами виконання замовлення. Якщо вам підходить наша пропозиція - архітектор «Домінант» візьметься за розробку проекту майбутньої споруди. А ви тим часом зможете розпочати підготовчі роботи - фундамент і підключенням електрики до приїзду наших будівельників на установку дерев'яної будови.

Після реалізації компанією «Домінант» вашого індивідуального завдання з будівництва, у вас буде дерев'яний будинок, що відображає саме вашу оригінальність і спосіб життя!

Коментарі

Товар додано для порівняння.