Зателефонуйте мені

З настанням весни не тільки природа оновлюється. Всім хочеться чогось новенького, зміни стилю або обстановки. І проекти котеджів «Домінант» також набувають нового вигляду, виблискуючи новими гранями архітектурних форм. У сьогоднішній публікації ми раді презентувати вам один з найбільш нетривіальних проектів нашої роботи в новому виконанні. Це неймовірно красивий, п'ятигранний будинок «Креміна», який вже заслужив популярність серед місцевих і зарубіжних клієнтів. Нещодавно ми побудували цей котедж в с. Пряжів, Житомирської області.

Переваги дерев'яного котеджу «Креміна»

Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №1 Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №2

Унікальний дизайн дерев'яного будинку з високими стелями і панорамними вікнами. Погодьтеся, рідко можна зустріти такий оригінальний і креативний проект дерев'яного будинку, який можна порівняти хіба що з розкішною яхтою, яка підняла вітрило назустріч морському вітру. Висота стін і панорамних вікон, які займають практично весь передній фасад дають відчуття, що будівля спланована на два поверхи. Але це одноповерховий котедж з оригінальним нахилом і конфігурацією покрівлі, залежно від різної висоти стін в різних частинах будівлі. На окрему увагу заслуговує форма споруди, яка нагадує розквітлу квітку. Така форма природних обрисів в архітектурі, як правило, властива стилю модерн. І дуже гармоніює в поєднанні з таким природним вибором матеріалу для зведення стін, як оциліндрованої колоди. Округлості стін підкреслюють ошатність неповторного дизайну проекту «Креміна».

Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №3 Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №4

Оригінальне планування з величезною терасою. Оригінальність планування котеджу «Креміна» можна пояснити його нестандартними обрисами. В першу чергу увагу до себе привертає величезна тераса площею 31,5 м2 на головному фасаді будинку. Вона виступає гармонійним продовженням просторого холу з панорамним склінням. Така блискуча тераса може стати прекрасним оглядовим майданчиком в мальовничих місцях на природі або відмінним місцем для вечірок і прийому гостей. Усередині котеджу всі кімнати розташовані симетрично з боків від холу, нагадуючи окремі пелюстки квітки. Що обов'язково варто зауважити, оригінальність архітектури ніяк не вплинула на функціональність і практичність внутрішнього планування кімнат в котеджі «Креміна». Проект містить дві спальні, кухню, санвузол і технічне приміщення. Крім того, планування будинку передбачає наявність теплового тамбура, що говорить про універсальність споруди. Цей будинок в рівній мірі можна будувати собі в якості літньої резиденції і для комфортного цілорічного проживання.

Найбільш екологічний і натуральний матеріал зведення стін. Котедж «Креміна» спочатку був розроблений з оциліндрованої колоди, хоч і будували ми його з різних видів бруса, в тому числі з сухого профільованого. Ви можете порівняти і оцінити на фото реалізованих об'єктів різну технологію їх виконання. Як оциліндрована колода, так і висушений профільований брус проводиться з якісної деревини сосни на власному обладнанні «Домінант». Тому матеріали якісні, екологічні і відповідають всім нормам і вимогам дерев'яного будівництва. Коли будинок виконується з хвойної деревини, в ньому можна просто жити собі на втіху, наповнюючись силою краси і життєдайною енергією природи. Такий комфорт просто неоціненний!

Реалізація проекту «Креміна» з добудовою навісу

Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №5 Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №6
Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №7 Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №8
Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №9 Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №10

Останнім часом серед наших клієнтів зберігає популярність тенденція додавати до будівель навіси. Це й не дивно, адже навіс є дуже функціональним елементом, його можна використовувати для парковки авто або для накриття літньої тераси. Тому наші замовники дерев'яних будинків замислюються про наявність навісу вже на етапі вибору проекту. Щоб зручніше було вибрати відповідний проект будинку з навісом, ми виділили відповідну категорію проектів під такі споруди в каталозі дерев'яних будинків «Домінант». А зараз пропонуємо подивитися на оновлений проект «Креміна» з додатковим навісом на стовпах ліворуч від тераси. Навіс сильно розширив параметри забудови, і вийшло, що будівництво зайняло значно більшу площу. Сама споруда виконується з оциліндрованих колод діаметром 200 мм і відмінно підходить для постійного проживання завдяки достатній товщині стін.

Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №11 Неординарний проект котеджу «Креміна» у новому виконанні №12

На наш погляд, оновлена будівля виглядає ще більш масштабнішою і довершеною, ніж початкова будова. А ви б стали прилаштовувати до проекту «Креміна» навіс? Якщо так, то наше завдання як раз і полягає в тому, щоб перетворити ваші задуми в життя. Тому, кому цікаво індивідуальне втілення проекту, ми якісно і швидко реалізуємо будь-яку ідею в дерев'яній споруді!

Коментарі

Товар додано для порівняння.