Зателефонуйте мені

Мабуть, немає більш універсального матеріалу для будівництва, ніж дерево! Справа в тому, що з дерева можна будувати не тільки житлові споруди, а й комерційні об'єкти, тераси, альтанки, з дерева можна майструвати розкішні меблі і реалізувати будь-який арт об'єкт! Тому комплексне будівництво для нас зовсім не в новинку, і одним з прикладів такої комплексної забудови служить наша робота в Миколаївській області, Первомайському р-ні, с. Грушівка. В оточенні прекрасних пейзажів однієї з головних річок України - Південного Бугу, розташувалося мальовниче містечко відпочинку з дерев'яних котеджів, побудованих майстрами «Домінант».

Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №1

Проекти котеджів для побудови містечка відпочинку

Цікава особливість споруди цілого містечка відпочинку на узбережжі Південного Бугу, яку обов'язково варто було б підкреслити, це різноманітність технологій виробництва та будівництва. Комплекс складається з дерев'яних будиночків, виконаних з різних матеріалів, а саме з оциліндрованих колод і з сухого профільованого брусу. Дерев'яні будови прекрасні в будь-якому виконанні! І в цьому пропонуємо переконатися, докладніше ознайомившись з проектами, розробленими компанією «Домінант» для котеджного містечка.

Будиночки з сухого профільованого брусу в котеджне містечко

Головними будівлями котеджного містечка стали 6 гостьових будиночків з сухого профільованого бруса 60*150 мм. Вибір такої тонкої товщини стін обумовлений сезонним використанням будиночків. Гості будуть приїжджати в містечко на тиждень, щоб відпочити на природі, а постійно жити в ньому ніхто не буде. Тому і здорожувати будови шляхом збільшення розміру соснового брусу недоцільно. Судіть самі, навіть якщо хтось приїде взимку, то такі невеликі будиночки дуже легко і швидко обігріти електричними конвекторами. Тому господар бази відпочинку розпорядився вибрати для установки гостьових котеджів сухий профільований брус мінімального розміру, і тим самим він заощадив бюджет будівництва.

Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №2 Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №3
Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №4 Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №5
Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №6 Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №7

Детальніше розглядаючи проект, відзначимо його площу 19,5 м2 разом з площею невеликого ґанку під навісом. Площа ж внутрішнього приміщення в будиночку становить трохи більше 14 м2. Ця затишна кімнатка призначена виключно для відпочинку, адже в ній немає нічого зайвого. У кожній кімнаті крім спального місця можна також передбачити куточок для холодильника і плити. А параметри кожного будиночка - 4,4 на 4,9 м. Цікаво вони розташовані в самому котеджному містечку. Їх встановили двома рядами по три будиночки, кожен будиночок напроти своєї відзеркаленої моделі. Такі легкі будівлі не вимагають складного фундаменту (як бачите, господар встановив стовпчастий фундамент під легкі, дерев'яні конструкції), по-справжньому «дихають» завдяки природному повітрообміну і вентиляції деревини, не вимагають додаткової обробки. Таким чином, гостьовий будиночок з сухого бруса являє собою оптимальний вибір для комплексу відпочинку і швидко окупається в комерційному плані.

Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №8 Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №9

Котеджі з оциліндрованих колод для комплексу відпочинку

Господар бази відпочинку також подбав і про підвищений комфорт своїх гостей, тому замовив у нас будівництво чудової лазні з оциліндрованого зрубу. Цікаво, що, навіть плануючи основну кількість будиночків з сухого бруса, баньку обов'язково практично завжди будують з колод. Погодьтеся, адже немає нічого затишніше і прекрасніше, ніж спекотна колодчаста банька з привабливими, округлими стінами.

Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №10 Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №11

Банька, побудована з колод діаметром 180 мм, виконана в розмірах 8х4,5 м і має площу 36 м2. Усередині сплановані лазневі приміщення - парилка з душовою, і, звичайно ж, невеличка кімната відпочинку. При вході є невеличка верандочка для того, щоб освіжитися після парної і вийти на свіже повітря. Така лазня зробить дозвілля гостей котеджного містечка набагато цікавішим і здоровішим!

Ще однією корисною спорудою з оциліндрованих колод на території містечка стала їдальня з колод діаметром 160 мм. Це мінімальний діаметр оциліндрованих колод, пропонований нашим виробництвом. Але його абсолютно достатньо для практично повністю відкритого павільйону з колод, який ми звели в якості їдальні. Його параметри: 6 на 14 м і відповідно площа 84 м2. Павільйон розподіляється на відкритий простір у вигляді альтанки, де поставлять столи і лавочки для гостей, і закриті приміщення - санвузол і комора з господарським інвентарем. Якщо господар вирішить включити в комплекс послуг харчування, він зможе обладнати це приміщення площею 10,8 м2 під кухню для приготування закусок для всіх гостей, які хочуть відпочити від приготування їжі і просто розслабитися.

Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №12 Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №13Містечко відпочинку з дерев'яних котеджів на березі Південного Бугу №14

Як бачимо, комплекс дерев'яних будівель для котеджного містечка на березі річки включив шість гостьових котеджів з сухого бруса, а також баню зі зрубу і оциліндрований павільйон-їдальню. Всі побудовані нами готелі і комплекси відпочинку експлуатуються, рекламуються і збирають все більше гостей. Від того все більше клієнтів звертається в «Домінант» саме за комплексною забудовою рекреаційних центрів.

У нас на сайті надається найширший вибір будь-яких проектів дерев'яних будинків і комерційних об'єктів. А замовники повністю вільні в удосконаленні або зміні проектів по своїм побажанням. Також за допомогою наших кваліфікованих архітекторів кожному бажаючому надається можливість розробити повністю новий, унікальний проект, який повністю відповідатиме всім очікуванням і вимогам клієнта! Звернувшись в «Домінант», ви обов'язково знайдете або створите свій ідеальний проект або комплекс конструкцій будь-якої функціональності, а наші фахівці швидко і якісно побудують їх на вашій ділянці.

Коментарі

Товар додано для порівняння.