Зателефонуйте мені

Зовсім вже скоро тепло увірветься в міста і весну змінить спекотне, сонячне літо. Всі почнуть планувати відпустку і захочуть виїхати до моря. Саме час для господарів готелів підготуватися до сезону відпусток і подбати про майбутній комфорт гостей. Так і зробили наші замовники, для яких ми побудували готель в Одеській області. Новим корпусом дерев'яного готелю на два поверхи і чотири номери майстри «Домінант» доповнили базу відпочинку на березі Чорного моря.

Проект дерев'яного готелю для бази відпочинку

Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №1

Черговий корпус дерев'яного готелю побудований на два поверхи із загальною площею 109,74 м2 на базі відпочинку «Автотранспортник» по вулиці Приморській в Затоці. Споруда потихеньку оснащується додатковими комплектуючими і готується до літнього сезону. Будівельники «Домінант» зібрали дерев'яний зруб з колод Ø 180 мм на фундамент, попередньо підготовлений господарем бази відпочинку.

Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №2

Проект готелю по своїй конфігурації нагадує дерев'яний дуплекс, проекти яких у великій кількості можна знайти і вибрати на нашому сайті. Типовий екстер'єр та планування номерів дозволяє порівняти будівництво готелю з готовим проектом на нашому сайті «Амарінта». На сторінці з проектом вже пораховані ціни і розписана комплектація будови, що зручно для тих, хто якраз планує зайнятися оновленням власної бази відпочинку і розраховує бюджет усього заходу. Господар готельного комплексу в Затоці вже не перший рік звертається в нашу компанію за новими будівлями, поступово розширюючи і ушляхетнюючи свою базу відпочинку з дерев'яних котеджів. Дерев'яні будови дозволяють гостям повністю відпочити від штучних матеріалів і бетонної сірості міста, оздоровитися і отримати заряд енергії на цілий рік.

Планування двоповерхового готелю на 4 номери

Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №3 Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №4

Осьові параметри забудови готелю 5,9 на 9,3 м. На передньому фасаді симетрично сплановані балкончики і тераси перед номерами відпочиваючих. На задньому фасаді присутні кілька вікон. Простір для сходів сплановано по центру споруди. Обов'язково відзначимо, що винесення сходів назовні - поширене архітектурне рішення для гостьового котеджу. Прикладом такого проекту може послужити «Променад» або готель побільше – «Транзит».

У випадку з будівництвом, про яке розповідаємо в даній публікації, господарі вважають за краще розмістити сходи всередині. Адже вони розмежовують номера для відпочиваючих по центру будівлі, додаючи комфорту гостям, охочим до усамітнення. Внутрішнє планування двоповерхового готелю говорить про те, що воно спеціально задумано як частина готельного комплексу. Кожен з двох поверхів готелю повторює один одного і містить по два номери площею 13,7 м2. Як ми вже відзначали вище, сходовий простір розділяє приміщення і між номерами немає суміжних стін. Відпочиваючі абсолютно не будуть заважати один одному. Дерев'яний готель розміщується недалеко від інших будівель бази відпочинку, щоб гостям було зручно дістатися до їдальні і моря зі свого номера.

Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №7 Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №8
Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №9 Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №10
Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №11 Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №12
Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №13 Будуємо в Затоці: готель на два поверхи і чотири номери №14

Рішення побудувати базу відпочинку з окремих корпусів дуже доцільно в разі поступового, поетапного будівництва і довгострокового планування бюджету. Крім того, такий підхід практикується, коли особливості території припускають розміщення невеликих споруд окремо одна від однієї замість однієї масштабної будівлі.

Оформлення замовлення на будівництво типового або індивідуального проекту готелю зі зрубу

Затишний, дерев'яний готель буде виглядати завжди на висоті в оточенні мальовничих природних пейзажів, справно приносячи прибуток своєму власникові! А постояльці готелю зможуть насолоджуватися свіжістю ароматної хвої в стінах з натуральної сосни. Комерційні об'єкти, побудовані «Домінант», можна побачити в різних куточках України та світу. Наприклад, зовсім недавно ми завершили будівництво ресторану і бань для комплексу відпочинку в Німеччині. Про це докладніше можна дізнатися з публікації «Як ми будуємо в Німеччині: дерев'яний комплекс відпочинку». Виробничо-будівельна компанія «Домінант» реалізує індивідуальні бізнес-ідеї і виконує будівництво будь-якого з готових проектів готелів з нашого каталогу.

Це може бути як маленький курортний будиночок, так і масштабний готельний комплекс. Щоб оформити замовлення на будівництво зрубу готелю, в першу чергу потрібно визначитися з його проектом і відповідями на наступні питання: що це повинно бути за будова? Яких розмірів? На скільки поверхів і номерів? Далі необхідно приблизно спланувати бюджет, який може бути витрачений на будівництво, і потім звернутися до фахівців дерев'яного домобудівництва «Домінант», які якісно і професійно реалізують всі ваші завдання і вподобання в добротному дерев'яному зрубі. При замовленні будівництва ми обов'язково укладаємо офіційний договір, надаємо гарантію виробника і розбиваємо платежі на три частини: 50% при підписанні договору підряду, 30% по факту початку збірки зрубу на фундаменті замовника, 20% по факту завершення зведення дерев'яної конструкції. В результаті нашої роботи всі бажаючі зможуть оздоровитися і отримати справжнє задоволення від дозвілля в готелі з натурального дерева, а його господар отримає постійне джерело високого прибутку!

Коментарі

Товар додано для порівняння.