Зателефонуйте мені

Сучасні замовники, які бажають отримати оптимальне співвідношення ціна/якість, максимальний комфорт і гарний дизайн, найчастіше вибирають Проект будинку-лазні 6х8,5 м з бруса - «Континент 2». У цьому чудовому будиночку з дерева кожен знайде для себе бажані переваги. Тож не дивно, що майстри «Домінант» вже будували цей проект в різних технологіях (і з оциліндрованих колод, і з сухого профільованого брусу), а також створили кілька варіацій проекту «Континент». Сьогоднішня історія якраз про будівництво моделі «Континент2» з колод 160 мм в Рівненській області, Корецькому районі.

Переваги будинку-лазні «Континент2»

Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №1

У проекті «Континент2» є дуже привабливе поєднання характеристик, які роблять цей дерев'яний будинок з лазнею оптимальним вибором для будь-якої ділянки і призначення. На досить компактній площі будівлі 51 м2 поміщається чудовий набір приміщень. На особливу увагу заслуговує дуже простора парилка розміром 7,5 м2. При раціональному розміщенні лежаків тут міститься одночасно компанія до 10 осіб. Відразу біля парилки спланована помивочна кімната в такому ж розмірі, як парилка - 7,5 м2. Кухня-студія площею 21 м2 володіє достатнім простором, щоб за допомогою меблів виділити функціональні зони їдальні і вітальні з м'яким куточком.

Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №2

Що ще є чудовим в лазні зі зрубу, «Континент2» так це наявність спальні 11,3 м2. Такий набір приміщень робить будову цілком відповідною для побудови в якості повноцінного дачного котеджу да еще и с баней. Можна ще будувати «Континент2» в якості гостьового котеджу для здачі в оренду. Цей варіант дуже вигідно можна використовувати в комерційних цілях, він може послужити в якості комфортабельної комерційної лазні, а також доповненням до комплексу відпочинку. А привабливий дизайн зрубу з панорамними вікнами розвіюють всі стереотипи щодо стандартної колодчастої лазні. У виконанні з сухого профільованого бруса проект і зовсім виглядає модною будовою в стилі хай-тек.

Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №3 Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №4

Ми можемо нескінченно описувати і доводити переваги планування проекту будиночка з лазнею, але факти постійної затребуваності «Континента2» говорять самі за себе. Цей проект постійно знаходиться в ТОПі замовлень і на нього постійний попит. Безліч замовників в Україні і за кордоном вже оцінили цей проект на практиці. Фото різноманітних моделей реалізованого нами проекту «Континент2» можна побачити в публікації «Найпопулярніший проект дерев'яного будинку». Або на сторінці з проектом в закладці «Зображення робіт» можна побачити, як виглядає дерев'яний зруб «Континент2» в виконанні з колод і сухого брусу. Кілька будівель були навіть реалізовані за кордоном, зокрема в Азербайджані. Думаємо вам буде цікаво побачити як наш проект «Континент2» подорожує по континенту !

Зведення проекту «Континент2» в ресторанно-готельному комплексі

На цей раз замовники з Рівненської області побажали побудувати будинок-лазню «Континент2» у себе в ресторанно-готельному комплексі і тим самим розширити спектр послуг, що надаються закладом. Погодьтеся, в комплексі відпочинку, де можна смачно поїсти в ресторані і розкішно відпочити в готелі, наявність лазні буде як ніколи до речі. Баня однозначно підвищить відвідуваність закладу і значно підніме престиж господарів. Дерев'яна лазня красива, затишна, екологічна, і тому вона завжди залучить більше клієнтів, ніж будівля зі штучних, холодних матеріалів!

Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №5 Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №6
Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №7 Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №8
Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №9 Будівництво найпопулярнішого проекту лазні «Континент2» №10

Що ще слід відзначити відносно нового замовлення на «Континент2» з колод Ø 160 мм, так це той факт, що ми не тільки зводили дерев'яну конструкцію з кроквами, а й займалися оздоблювальними роботами. Справа в тому, що «Домінант» є деревообробним виробництвом, тому в більшості випадків у нас, звичайно, придбають дерев'яний каркас будинку зі збіркою на фундаменті замовника. Але так як ми постійно нарощуємо масштаби виробництва і асортимент послуг, то пропонуємо набір додаткових матеріалів з установкою на побудований нами комплект дерев'яного зрубу. Якщо вас зацікавили подробиці комплектації дерев'яного зрубу «Домінант», рекомендуємо ознайомитися з інформацією, наданою у відповідній статті на нашому сайті. Замовники проекту «Континент2» в Рівненській області виявили бажання, щоб наші майстри доробили в ньому покрівлю, вікна, двері, підлоги і стелі. В результаті нам вдалося побудувати привабливе місце відпочинку і оздоровлення, де всі бажаючі зможуть повністю відчути красу природи і принадність повноцінного відпочинку.

Як показує досвід попередніх будівель за проектом «Континент2», вони успішно експлуатуються своїми господарями приносячи їм радість і додатковий дохід. Тому якщо у вас з'явилася ідея зробити свою базу відпочинку найпопулярнішою і відвідуваною завдяки дерев'яній лазні, майстерно побудованій «Домінант», ваша бізнес-ідея буде успішно реалізована і стане джерелом постійного доходу!

Коментарі

Товар додано для порівняння.