Зателефонуйте мені

Яскравий, ефектний і презентабельний проект ресторану зі зрубу, побудований майстрами «Домінант» в Немирівському районі, Вінницької області, без сумніву, блискучий приклад комерційного будови королівських масштабів. Шикарну дерев'яну будівлю просто неможливо не помітити, вона створена, щоб стати успішним комерційним об'єктом і улюбленим закладом для гостей. Саме в такому ресторані можна в повній мірі насолодитися традиційним колоритом дерев'яної будови, забути про буденну метушню і відчути себе бажаним гостем. Хочете прочитати захоплюючу історію розробки цього незвичайного проекту і подивитися гарні фото ресторану в процесі його спорудження і оздоблювальних робіт? Ну що ж, тоді почнемо.

Індивідуальний проект ресторану під замовлення

Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №1

Ексклюзивний проект ресторану у Вінницькій області розроблявся за авторським проектом, розмах якого по істині вражає. Площа забудови перевищує 500 м2, що свідчить про серйозні наміри власника в даній сфері бізнесу. Грандіозна споруда цікавої багатокутної форми нагадує за своїми обрисами грані алмазу. В архітектурі ресторану в повній мірі розкриваються переваги технології будівлі з оциліндрованих колод. Адже тут можна проектувати не тільки прямі кути і експериментувати з будь-якими геометричними формами. Ошатні округлості стін, складених з колод, в поєднанні з багатогранними контурами самої будови створюють неповторний вигляд.

Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №2 Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №3

Для будівництва цього масштабного проекту використовували колоду максимального діаметра 220 мм, що гарантує довговічність і високу міцність споруджуваної будови. Тому по виконанню і наповненню цей проект ресторану з дерева можна назвати коштовним каменем колекції проектів компанії «Домінант». Все в ресторані продумано до дрібниць і створено як для комфорту гостей, так і для безперебійної роботи персоналу. Це автономний комерційний об'єкт, який в перспективі можна доповнити, наприклад, басейном або готелем. Звичайно ж оцінити його рекомендуємо наживо, особисто відвідавши його в с. Рачки, Немирівського району. Недарма кажуть - краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

План приміщень в ресторані зі зрубу

Планування будівлі створювалося виключно з переваг замовника. Він побажав, щоб ресторан включав приміщення для гостей та персоналу, а також всі необхідні підсобні приміщення. Як бачимо за ескізом планування, щоб реалізувати параметри забудови знадобиться значна територія.

Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №4

Планування будівлі створювалося виключно виходячи з побажань замовника. Він побажав, щоб ресторан включав приміщення для гостей і для персоналу, а також всі необхідні підсобні приміщення. Як бачимо за ескізом планування, щоб реалізувати параметри забудови, знадобиться значна територія. Розробляючи проект будівництва більш, ніж на 500 м2, обов'язково потрібно навколо нього оформити відповідний ландшафт. Завдяки своїм габаритним розмірам і висоті споруди більше семи метрів, ресторан став виразним архітектурним елементом серед інших будівель, оживляючи навколишню місцевість і приносячи настрій свята місцевим жителям. Внутрішній зал на 220 м2 з високими панорамними вікнами немов створений для проведення балів і весіль на велику кількість гостей. Розкішний зал має продовження на не менш розкішній терасі площею 82 м2, де можна відпочивати на свіжому повітрі, не залишаючи основного приміщення. Наявність підсобних кімнат в плануванні ресторану допоможе налагодити швидке обслуговування великої кількості гостей.

Грандіозний проект ресторану вже зараз привертає увагу безлічі респектабельних клієнтів і нікого не залишає байдужим. Це мудре і значне капіталовкладення. Швидка окупність і можливість швидко почати експлуатувати комерційний об'єкт - це те, що дуже цінують в дерев'яних будівлях власники ресторанного і готельного бізнесу. Дерев'яний зруб не потребує дорогого облицювання фасадів або додаткового утеплення. Зараз ми розповімо про особливості зведення дерев'яного комерційного об'єкта і комплектацію дерев'яного ресторану.

Спорудження і комплектація дерев'яного ресторану

Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №5

Базова комплекція дерев'яного зрубу для спорудження ресторану включає виготовлення і установку дерев'яного каркаса з кроквяною системою на попередньо підготовлений фундамент. «Домінант» є деревообробним виробництвом, тому займається виготовленням дерев'яних комплектів згідно з проектами будинків і комерційних будівель. Крім виробництва базового комплекту дерев'яної конструкції, ми пропонуємо до неї набір додаткових комплектуючих (покрівля, вікна, двері, дерев'яні підлоги і стелі і т.д.) Крім того, наші професійні оздоблювальні бригади виконують шліфування і фарбування дерев'яних стін, створюючи неповторний дизайн кожної споруди. Цей мінімум оздоблювальних робіт робить наші споруди з дерева ще гарнішими і захищеними від зовнішніх впливів. Більш дорогий і масштабної обробки дерев'яного зрубу не знадобиться, адже він приваблює відвідувачів природною красою справжньої деревини. Це величезна перевага дерев'яних зрубів, яка робить їх найбільш привабливими як для приватного, так і для комерційного використання.

Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №6 Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №7
Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №8 Масштабний проект ресторану зі зрубу в Немирівському районі №9

Як в ресторанному бізнесі, так і в будівництві - можна майстерно приготувати, але невміло подати, а можна навпаки. Як перше, так і друге нашої роботи ніяк не стосується. Наш девіз, якого ми дотримуємося ось уже другий десяток років - домінування якості, комфорту, краси! Тому проекти будинків з бруса «Домінант» відрізняються якісним виготовленням і ефектною подачею. Презентабельний зовнішній вигляд, високі стандарти якості будівництва, мінімум оздоблювальних робіт і максимум натуральних матеріалів - ось ідеальний рецепт реалізації комерційного об'єкта майстрами дерев'яного домобудівництва «Домінант». Такі «інгредієнти» споруди дозволяють господареві пишатися закладом і приймати дорогих гостей, радуючи їх смачною їжею та розвагами в гарній обстановці. Ось чому кожен проект з каталогу ресторанів і кафе «Домінант» може стати джерелом постійного прибутку і перлиною ресторанного бізнесу!

Коментарі

Товар додано для порівняння.