Зателефонуйте мені

Вибір більшості сучасних замовників - функціональна дерев'яна лазня з терасою, яка вміщує парилку з помивочними приміщеннями, кімнату відпочинку з кухнею і терасу на свіжому повітрі. Побудувавши баню з брусу з терасою, можна не ставити окрему альтанку у дворі, так як тераса близько лазні - прекрасне місце для відпочинку і застіль на свіжому повітрі. Якраз про такий вдалий проект сьогоднішня розповідь «Домінант». Дивіться, яку баньку ми побудували в с. Пряжево Житомирського району.

Вибір відповідного проекту лазні з оциліндрованих колод

Перед тим, як остаточно визначитися з проектом лазні, замовники розглядали ряд моделей з нашого каталогу, які відповідали їхнім вподобанням. Це, наприклад, лазня лазня «Дюна», спроектована на площі 39,9 м2, в якій найбільший простір лазні займає тераса - 15 м2, а всередині є тамбур , кімната відпочинку, санвузол і парна. І ще схожий проект готової баньки 4 на 11 м з дерева сосни — «Невід», в якому до перерахованого набору приміщень додано ще й госп.приміщення. Баня з терасою 4 на 12,6 м для вузької ділянки «Бледрі» відрізняється дуже великою терасою розміром 26,9 м2 і виконується з сухого профільованого брусу.

Індивідуальний підхід до кожного замовлення і готовність йти назустріч бажанням клієнта, дозволяє нам створювати проекти бань і будинків, в яких зібрано все необхідне для комфорту майбутніх власників будівлі. Ми вносимо будь-які зміни в готові проекти або створюємо абсолютно нові моделі, якими постійно наповнюємо наш каталог. Адже проекти, створені на основі вподобань клієнтів, найвдаліші і відображають реальні бажання людей. І на цей раз, об'єднавши всі вподобані замовником елементи перерахованих вище моделей в одному проекті, нашому архітекторові вдалося створити проект ідеальної для клієнта баньки!

Планування лазні 10,5 на 4 м з кімнатою відпочинку і терасою

Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №4 Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №5

Параметри нового проекту лазні склали 10,5 на 4 м, загальна площа 42 м2. Матеріал для будівництва - оциліндрована колода Ø 160 мм. Ретельно продуманий план внутрішніх приміщень говорить про те, що побудована нами лазня дозволяє оздоровитися в комфортабельних умовах. Усередині баньки спланована невелика парилка площею 4,3 м2 та така ж душова при вході в парне приміщення. Кімната відпочинку з кухнею займає площу 18,6 м2. Тут можна передбачити куточок для того, щоб скласти одяг і обладнати кухонну робочу поверхню. А на терасі площею 10,9 м2 буде просто чудовим рішенням поставити дерев'яний стіл зі зручними лавками зі спинкою і збиратися з друзями і родиною.

Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №6 Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №7
Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №8 Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №9
Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №10 Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №11

Переваги комплексного підходу «Домінант» до кожного замовлення дозволяють придбати у нас супутні дерев'яні вироби для побудованого житла і садові споруди для благоустрою присадибної території. А садові меблі нашого виробництва так гармонійно доповнить дерев'яний котедж або лазню, що ви будете отримувати задоволення не тільки від створеного затишку, але і навколишньої краси!

Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №12 Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №13
Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №14 Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №15
Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №16 Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №17
Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №18

Переваги будівництва колодчастої лазні з великою терасою

Розповідаючи про масу переваг баньки, почнемо з технології будівництва. Вибір колод товщиною 160 мм обумовлений функціональним призначенням будівлі. Такий розмір колоди оптимально підходить для зведення лазні, адже товщина стін від 200 мм рекомендується вже для цілорічного житла. А стіни лазні, яку будуть використовувати лише час від часу, не доцільно потовщувати, тим самим здорожуючи базову комплектацію проекту. Тому в даному проекті лазні клієнт отримав для себе оптимальне співвідношення ціна/якість та масу зручностей, які тільки здатна подарувати дерев'яна лазня. Вся справа в тому, що соснові стіни наповнюють приміщення хвойною свіжістю і виділяють природні речовини - фітонциди. Ефект від впливу фітонцидів на здоров'я людини можна порівняти з природною інгаляцією. А вже лазневі процедури закріплюють оздоровчий ефект, і після них гарний настрій, бадьорість духу і гарний імунітет забезпечені. Нічого не може зрівнятися з таким відпочинком, коли тіло очищається і оздоровлюється, а серце наповнюється щастям від навколишньої краси і спілкування з близькими людьми.

Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №19 Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №20
Колодчаста лазня з великою терасою під навісом №21

Як бачите, ми знаємось на дерев'яному будівництві, і вкладаємо в кожну споруду всю нашу майстерність, досвід і безліч душевних зусиль, щоб виправдати всі очікування клієнтів. А тому, замовляючи вироби і споруди з дерева «Домінант» ви отримуєте набагато більше, ніж просто будівлю, у вас з'являється справжня віддушина і найулюбленіше місце для захоплюючого дозвілля!

Коментарі

Товар додано для порівняння.