Зателефонуйте мені

Невпинно розширюючи межі своїх можливостей і навичок, ми розширюємо і межі розташування наших об'єктів. Проекти компанії «Домінант» вже успішно експлуатуються в багатьох країнах світу. Щоб клієнтам було простіше оформити замовлення, «Домінант» працює з представниками з інших країн . Співпрацюючи з нами, представники часто купують у нас комплект будинку, який самостійно встановлюють на своїй території. І ми хочемо показати вам приклад такого будівництва котеджу «Лекід2» в Румунії.

Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №1

Виробництво комплекту котеджу «Лекід2»

Комплект дерев'яного будинку «Домінант» нагадує собою конструктор, що складається з набору стін, перестінків, балок перекриття і кроквяної системи. Це базова комплектація дерев'яного котеджу. Перед відправкою замовнику кожен проект будинку ми попередньо збираємо на території виробництва. Тільки після ретельної перевірки нашими фахівцями, комплект будинку вантажиться на відправку.

Усі замовники, як місцеві, так і іноземні, можуть вибрати відповідний спосіб збірки проекту на своїй ділянці. Ми можемо запропонувати повну збірку об'єкта нашої бригадою (бригада майстрів виїжджає разом з комплектом матеріалів і будує проект на ділянці клієнта). За кордоном можна вибрати і послугу шеф-монтажу (разом з комплектом матеріалів в країну клієнта виїжджає один фахівець компанії, який керує будівництвом на ділянці).

До того ж при бажанні будь-який клієнт зможе придбати у нас готовий комплект будинку і зібрати його самостійно. Саме такий варіант покупки вибрав для себе наш замовник з Румунії. Клієнт вибрав проект «Лекід2», і наші фахівці виготовили всі необхідні комплектуючі на території виробничої бази «Домінант». До базового комплекту будинку обов'язково додається технічна частина проекту по збірці дерев'яної конструкції, яка затверджується замовником. З такою інструкцією по установці зрубу, в якому кожну колоду марковано, як в конструкторі, встановити будиночок на фундамент не складає труднощів. Подальшим транспортуванням і будівництвом на своїй ділянці клієнт займався самостійно, а після складання будиночка в Tohanu Nou (Румунія) надіслав фото і відео готового котеджу.

Проект «Лекід2» - А-подібний будиночок з оциліндрованих колод. Для будівництва замовник вибрав колоди діаметром 220 мм, така товщина забезпечує високу надійність і міцність будівлі. Крім того, будівля буде відрізнятися високою звукоізоляцією і відмінною теплоізоляцією. Взимку такий будинок можна буде легко і швидко обігріти, а влітку в ньому буде прохолодно, що дасть можливість добре заощадити на електроенергії.

Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №2 Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №3
Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №4 Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №5

Спосіб укладання колод «місячний паз» забезпечує герметичність стін, що позбавляє будівлю від щілин, протягів і попадання опадів. Антисептичне просочування деревини захищає будову від поширення гнилі і цвілі. Попередня обробка антипіреном береже будинок від швидкого займання та поширення вогню. Крім відмінних технічних характеристик, проект «Лекід2» універсальний за рахунок свого внутрішньої планування.

Планування одноповерхового будиночка «Лекід2»

Параметри будиночка 8 на 6 м2 дозволяють його легко транспортувати на будь-які відстані і навіть за кордон, а потім поставити на будь-якій ділянці. Проект можна використовувати в якості оригінального дачного будиночка або гостьового котеджу поруч з маєтком. Грамотне планування внутрішнього простору проекту площею 48 м2 перетворює його в повноцінний будинок для комфортного проживання.

Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №6

На вході розташована невеликий передпокій розміром 2,9 м2, тут можна встановити шафу для взуття і верхнього одягу. З передпокою є вхід у ванну кімнату площею 4,3 м2, куди легко поміститься вся необхідна сантехніка. За передпокоєм розташовується досить простора вітальня. Її площа 22,9 м2 дає можливість пофантазувати з оформленням. За допомогою меблів і декоративного оздоблення вітальню можна розділити на кухню і зону відпочинку. У кухонній частині можна поставити обідній стіл, де вечорами сім'я зможе збиратися за вечерею. Після смачної вечері приємне спілкування можна продовжити за переглядом гарного фільму, розмістившись у зоні відпочинку на затишних кріслах або дивані. У такій вітальні можна проводити багато часу разом з рідними. У планування проекту «Лекід2» включені і дві затишні спальні по 9 м2 кожна. У будиночку зможуть комфортно відпочити як дорослі, так і діти.

Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №7 Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №8
Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №9 Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №10
Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №11 Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №12

Котедж побудований в стилі шале, має масивний, двосхилий дах, який опускається практично до землі. Поєднання рублених стін і масивного даху, на перший погляд, може здатися занадто грубим. Але великі, незвичайні вікна з обох сторін від входу роблять будиночок «Лекід2» надзвичайно світлим і привітним. Побудувавши такий будиночок на своїй ділянці, варто бути готовим до підвищеної уваги сусідів. А прикрасивши двір яскравими клумбами, можна отримати справжній казковий куточок. Дивлячись на таке подвір’я, на секунду може здатися, що звідти ось-ось повинна вийти Білосніжка і сім гномів.

Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №13 Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №14
Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №15 Споруда проекту «Лекід2» в Румунії №16

Переваги покупки базового комплекту будинку з дерева

У чому ж переваги покупки комплекту будинку без послуг з його складання, запитаєте ви? Справа в тому, що придбання комплекту дерев'яного будиночка для самостійної споруди істотно заощаджує бюджет будівництва. Адже всі ціни на нашому сайті вже включають монтаж, а якщо ви купуєте дерев'яний набір без наших послуг зі зведення зрубу, ми виключаємо з вартості монтаж і ціна виходить дешевше до 20%. Крім того вам не потрібно буде надавати житло для бригади будівельників. Після покупки комплекту будиночка у вас буде повна свобода дій, і будівництво ви зможете планувати за своїм графіком, як вам зручно.

Оцінивши зручність покупки базового комплекту, клієнти з різних країн часто вибирають саме такий спосіб замовлення споруди. Наприклад, в США ми вже відправили кілька будинкових комплектов дерев'яних маєтків, серед яких проект «Ірстон2».

Проект «Лекід2» стане для нашого румунського замовника гарним капіталовкладенням для подальшого комерційного використання. Оригінальний екстер'єр будиночка завжди буде вигідно виділятися на тлі інших будівель. Ми впевнені, що в Румунії наш проект приверне належну увагу. І точно знаємо, що ще не один котедж з бруса від компанії «Домінант» прикрасить цю прекрасну країну з її неповторними ландшафтами. Адже наступне замовлення для цієї країни вже у виробництві, і найближчим часом ми напишемо про нього наступну новину. Крім того, ми завжди відкриті для нового співробітництва.

Ми завжди допомагаємо іноземним замовникам з вибором відповідної моделі і технології, оформляємо всі необхідні документи на експорт. Співпрацюючи з нами, клієнти гарантовано отримують висококваліфіковану допомогу у виборі та будівництві вподобаного об'єкта. При оформленні замовлення в нашій компанії, разом з високоякісною продукцією, ви отримуєте всі необхідні сертифікати якості та гарантії.

Ми виробляємо і будуємо будинки з дерева для того, щоб ваше життя в будь-якому куточку нашої прекрасної планети стало кращим і затишнішим!

Коментарі

Товар додано для порівняння.