Зателефонуйте мені

На нашому підприємстві склалася максимально проста і доступна для всіх схема оформлення замовлень будівництва і в Україні, і за кордоном. Наші фахівці допомагають замовникам підібрати проект будинку з урахуванням всіх їхніх побажань. Розглядаючи нове замовлення, ми підбираємо відповідну технологію будівництва з дерев'яного бруса, виходячи з особливостей кліматичної зони розміщення об'єкта. Завдяки високій якості роботи та індивідуальному підходу споруди «Домінант» потихеньку заповнюють весь світ!

Представляємо вам новий проект вілли «Крампет», зараз він будується у Франції, в регіоні Бургундія, в мальовничому містечку La Grande-Verriere. Ми вже не перший раз будуємо проекти у Франції і впевнені, що наші будинки зможуть ощасливити ще безліч громадян цієї країни. А поки що більш детально розглянемо особливості проекту «Крампет».

Проект заміської вілли «Крампет»

Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №1

Це чудова вілла з оциліндрованих колод агальною площею 151,4 м2. Параметри забудови: 13,0 на 11,3 м2. Красива будівля з високоякісної, екологічно чистої, соснової деревини наповнить домашнє життя комфортом і затишком. Тут можна повною мірою відчути «диво» дерев'яного будинку, його неперевершену енергетику і ауру. Такий будинок живе і дихає разом із мешканцями, наповнюючи повітря всередині приміщень корисними деревними смолами. Крім природного атмосфери, дерев'яний будинок славиться гарною теплоізоляцією, надійністю і довговічністю. Особливий стиль укладання колод з використанням «місячного паза» гарантує повну відсутність щілин і містків холоду, захищає від попадання опадів між колод. На додаток до цього вся деревина, з якої ми будуємо, проходить попередню антисептичну (від грибків, цвілі і гнилі) і протипожежну (від швидкого займання та поширення вогню) обробку. Це захистить будинок від пошкоджень, а господареві дасть можливість не турбуватися про додатковий догляд.

Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №2 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №3
Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №4 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №5
Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №6 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №7

Багатий екстер'єр проекту «Крампет», виділяє його серед сотень інших будинків. Розкішне з'єднання світло-кремових стін і яскравою, винно-бордового, різнорівневої дахом ідеально підходять один одному, як сир і вино. Можна з упевненістю заявити, що господар будинку має вишуканий смак і любить розкіш і комфорт. Великі, панорамні вікна роблять проект модним і сучасним. Тільки уявіть, як органічно такий проект впишеться в мальовничі місця заповідника Монван, де і розташовується будівля. Адже дерев'яний будинок сам по собі є справжньою частиною природи. У яскравому буяння фарб природи особняк «Крампет» займе своє почесне місце і буде радувати своїх господарів красою і довговічністю.

Планування дерев'яної вілли з другим світлом

Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №8 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №9

Крім конструктивних переваг і яскравого дизайну, вілла «Крампет» має відмінне внутрішнє планування. Проект двоповерховий, другий поверх оформлений у вигляді мансарди. З вулиці в будинок ведуть три окремі входи.

Площа першого поверху розподілена на кілька приміщень різної функціональності. Тут є дуже простора, світла вітальня з загальною площею 47,6 м2. Завдяки цьому територію вітальні легко розподілити на ділянки. Тут можна виділити місце для кухні-студії, є куток і для окремої їдальні з обіднім столом. Любителі почитати книги або подрімати зможуть розміститися на затишному дивані, можна виділити місце і для невеликого домашнього кінотеатру. Грамотно зонувати простір в будинку можна за допомогою декоративних елементів і оздоблення або шляхом встановлення легких, прозорих перестінків.

Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №10 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №11
Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №12 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №13

На першому поверсі є спальня, де досить площі, щоб поставити тут велике ліжко і всі необхідні меблі. Поруч зі спальнею розташована простора ванна кімната розміром 9,7 м2. Робочий кабінет спланований так, що утворює окрему прибудову до будинку з окремим санвузлом. Таке планування дозволяє продуктивно займатися робочими справами, при цьому вас не будуть відволікати рідні, і тут ви зможете проводити робочі зустрічі. Ще на першому поверсі є невеликий коридор зі сходами на другий поверх. Тут можна встановити шафи для верхнього одягу і взуття.

Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №14 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №15
Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №16 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №17

Планування другого поверху призначене для відпочинку. Тут є невелика комора розміром 7,2 м2, яку можна також використовувати і в якості вбиральні. На другому поверсі є ще один санвузол. Весь інший простір займає затишний балкон і друге світло. Тут ви зможете відпочити і сховатися від спеки або негоди. Можна почитати цікаву книгу або влаштувати дружні посиденьки. Ви зможете насолоджуватися затишком будинку і при цьому милуватися красою природи. Великі, панорамні вікна у вітальні в тандемі з другим світлом, створюють неймовірний простір усередині будови, дозволяючи пофантазувати щодо цікавого оформлення інтер'єру.

Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №18 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №19
Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №20 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №21

Будівництво дерев'яних маєтків преміум-класу

Маєтки підвищеного комфорту з нетиповим плануванням, виконані з натурального дерева, затребувані серед клієнтів, готових отримувати до своїх послуг розкіш перебування в екологічно чистій і приголомшливо гарній обстановці! Саме для таких замовників на нашому сайті представлений каталог готових проектів маєтків. Для тих, хто бажає отримати ексклюзивне проектне рішення, наші архітектори зроблять його з урахуванням всіх переваг, а майстри «Домінант» виконають ексклюзивне будівництво будь-якої складності в будь-якій країні якісно і в домовлені терміни.

Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №22 Будуємо у Франції: будинок за проектом «Крампет» №23

Заміська вілла зі зрубу «Крампет» - це один з вдалих прикладів маєтку преміум-класу для проживання або відпочинку на вихідні і свята за містом. Всього кілька днів, проведених на чудовій віллі зі зрубу - і ви точно не захочете її покидати. Тому вибирайте для її будівництва колоди діаметром 200-220 мм, щоб в будь-який час року вам було тепло і комфортно. Чудову будову за проектом «Крампет» створено, щоб бути гордістю господарів і мальовничим доповненням прекрасного куточка природи французької Бургундії.

Ви можете створити свій «райський куточок» з ідеальним будинком і природою, достатньо зателефонувати в наш офіс або написати на сайт компанії «Домінант». Ми працюємо, щоб якомога більше клієнтів отримали будинки і бізнес-проекти, про які мріють!

Коментарі

Товар додано для порівняння.