Зателефонуйте мені

Сьогодні знайомимо вас з ще одним, абсолютно новим проектом компанії «Домінант». Це житловий, заміський будинок загальною площею 105,6 м2. Складається він з оциліндрованих колод діаметром 200 мм. Здається нічого нового і цікавого? Але це не так. Будинок має дуже оригінальне планування і дизайн. Планування придумав замовник самостійно, а наші фахівці допомогли скласти грамотний проект, в якому врахували всі побажання клієнта. В результаті спільної роботи, зараз ми можемо презентувати вам готовий, незвичайний і оригінальний проект житлового будинку.

Будинок зі зрубу під індивідуальне замовлення

Відразу відзначимо, що будинок складається з двох частин. Одна частина - одноповерхова будівля, друга частина будинку має два поверхи. При цьому він являє собою гармонійний архітектурний ансамбль, де всі деталі злагоджено доповнюють один одного. З вулиці ви можете увійти як в одноповерхову частину будинку, так і в двоповерхову. При цьому двері знаходяться з різних сторін так, що зайти в будівлю можна одночасно двом, навіть не зустрівшись один з одним.

Цікаве та зручне планування будинку №1
Цікаве та зручне планування будинку №2 Цікаве та зручне планування будинку №3

Почнемо наш огляд з двоповерхової частини будинку. На першому поверсі можна облаштувати відмінну сімейну вітальню з великим диваном і затишними кріслами. Кімната наповнена світлом і повітрям, є два великих вікна. Другий поверх - мансардний. Тут можна влаштувати велику спальню. Є два вікна, кімната світла і простора. Місця досить для цікавого зонування приміщення, знайдеться куточок для полиці з книгами і для робочого столу, а також для великого ліжка. Так само, на другому поверсі є кімната під гардероб, де теж є невелике вікно.

Тепер перейдемо до одноповерхової частини будинку. З вулиці, сюди ведуть два різних входи. Через перший вхід, ми спочатку потрапляємо в невеликий тамбур. Тут зручно може розташуватися шафа для верхнього одягу і вуличного взуття, з тамбура є вхід в невелике приміщення, де можна обладнати комору або невелику майстерню. Ця кімната світла, так як в ній є вікно. Загальна площа ще однієї кімнати першого поверху становить 46,5 м2. Цього простору достатньо для функціонального зонування, на ваш смак і розсуд. Місця є і для кухонного приладдя з обіднім столом, і для ігрової зони (якщо у вас є діти), знайдеться куточок і для бібліотеки з робочим столом і навіть для маленького зимового саду. Звичайно ж, це наші пропозиції по способу зонування будинку, а ви для себе визначте, яке помешкання буде зручним саме для вас. Модний зараз дизайн open space (відкритий простір) диктує свої правила. В інтер'єрі присутні тільки необхідні елементи декору і меблів. В кімнаті є три великих панорамних вікна і двері для виходу в сад. Поруч з дверима, (на галявині біля будинку) можна поставити садові меблі або невелику альтанку і насолоджуватися відпочинком на свіжому повітрі. Можливо ви захочете добудувати тут терасу і проводити сімейні вечори в саду.

Цікаве та зручне планування будинку №4 Цікаве та зручне планування будинку №5 Цікаве та зручне планування будинку №6 Цікаве та зручне планування будинку №7 Цікаве та зручне планування будинку №8 Цікаве та зручне планування будинку №9 Цікаве та зручне планування будинку №10 Цікаве та зручне планування будинку №11
Цікаве та зручне планування будинку №12 Цікаве та зручне планування будинку №13

При бажанні, ви так само можете зонувати приміщення будинку за допомогою легких каркасних перестінків, або ж вказати свої переваги нашим фахівцям, і ми побудуємо проект з потрібними для вас змінами. Загалом, новий проект будинку вийшов просторим, світлим і оригінальним. А наш замовник вже зовсім скоро оцінить всі переваги нашого нового проекту. Будинок знаходиться в селі Березівка, що на Житомирщині. Екстер'єр будинку приваблює в першу чергу за рахунок незвичайного дизайну, а поєднання світлого дерева і теплих коричневих відтінків даху додають йому затишку.

Переваги індивідуального проекту будинку

Головною перевагою індивідуального проекту будинку виступає можливість побудови нестандартної форми і оригінального планування приміщень, що підходить саме вам. Таким чином в результаті ви отримуєте гарантовано єдине і неповторне житло, якого більше ні у кого немає. Детальне порівняння типових і індивідуальних проектів пропонуємо розглянути в статті: «Індивідуальний або типовий проект: що вибрати». Будь який готовий проект з сайту компанії «Домінант» може бути побудований для вас з урахуванням необхідних вам змін. Якщо ви не знайшли у нас на сайті повністю відповідний будинок, наші фахівці допоможуть спроектувати його на підставі ваших уподобань. Ми гарантуємо, що побудуємо для вас затишний і комфортний будинок!

Коментарі

Товар додано для порівняння.