Зателефонуйте мені

Ми завжди з готовністю і відповідальністю беремося за нові проекти, а найголовніше - ми любимо свою роботу. Тому чим незвичайнішим є замовлення з будівництва дерев’яного будинку, тим він є цікавішим і надає прекрасну можливість підкреслити високий рівень якості роботи «Домінант». Сьогодні раді представити вам наш новий проект зрубу, який цікавий тим, що замовник звернувся до нас з уже готовим фундаментом і підвальним приміщенням, куди потрібно було спроектувати і поставити житлову будівлю.

Будівництво будинку з зрубу Ø 220 мм під індивідуальне замовлення

Після звернення клієнта з будівництва зрубу під індивідуальне замовлення, фахівці компанії «Домінант» виїхали на місце споруди , провели заміри вже підготовленого замовником фундаменту, уточнили всі нюанси і приступили до проектування. В даний момент будинок побудований у Вишгородському районі Київської області. Загальна площа будинку складає 67,2 м2, а параметри споруди 7,3 на 9,3 м.

Це одноповерховий проект , який виконаний з оциліндрованих колод діаметром 220 мм. Така товщина колоди гарантує, що будинок буде теплим. Завдяки низькому коефіцієнту теплопровідності деревини сосни, для будівель з соснового бруса досить вибирати товщину стін 200-220 мм щоб цілий рік, і навіть у найлютіші морози, будинок залишався теплим і потребував лише в мінімум штучного опалення. Тільки уявіть, що по теплопровідності стіна з бруса товщиною 220 мм еквівалентна стіні з цегли товщиною 980 мм! Тому наш недавно побудований будинок вийшов дуже теплим і надійним.

Відзначимо, що теплозбереженню будинку посприяє і високий фундамент з підвальним приміщенням. Грамотно обладнане підвальне приміщення істотно розширює площу будинку. Так в підвалі можна облаштувати комору з інвентарем, зберігати там заготовки та консервацію або тимчасово не використовувані речі (велосипеди, санки і т.д.) Найчастіше саме в підвальному приміщенні встановлюють всі комунікації і системи (бойлери, лічильники або опалювальний котел). Якщо ви любите майструвати, то в підвалі можна облаштувати особистий кабінет або майстерню. Правильно побудований і обладнаний підвал дає можливість зробити тут і спортзал і гардеробну кімнату. Але ми більш детально розглянемо дерев’яний зруб споруди, так як проектували і будували саме його.

Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №1 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №2

Як видно на ескізі планування, внутрішній простір будинку розділено на чотири кімнати і невеликий коридор. Це спальня, ванна кімната, вітальня і кухня. Це досить стандартний спосіб поділу простору в будинку. Якщо ж господар будинку побажає відокремити для себе, скажімо, робочий кабінет або ігрову для дітей або окрему бібліотеку - ми обов’язково врахуємо будь-які побажання в проекті будинку на замовлення. Кожен замовник будинку в компанії «Домінант», покладаючись на свій смак, зможе оформити внутрішній простір за власним бажанням. Ну і не забувайте, що ви завжди можете внести зміни на етапі проектування. Наприклад в такий проект можна додати мансардний поверх. Домогтися необхідного зонування в будинку вам допоможуть не тільки брусові, але і легкі каркасні перегородки.

Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №3 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №4 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №5 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №6 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №7 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №8 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №9 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №10 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №11 Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №12

На фото побудованого зрубу прості, класичні лінії будинку чудово виглядають в парі з простим двосхилим дахом. Тут досить багато віконних прорізів. Вони відрізняються своїми розмірами і формою. Це гарантує гарне природне освітлення. Разом з досить високим фундаментом такий дерев’яний будинок виглядає цікаво і свіжо. В цілому, проект вийшов світлий, просторий і теплий. Неймовірний мікроклімат дерев’яного зрубу, довгі роки буде радувати своїх замовників особливим теплом і затишком. Оброблена спеціальним захистом від грибків і плісняви деревина позбавить господарів від зайвих турбот. Обробка колод засобом від загоряння додасть спокою нашим клієнтам. Ми впевнені, що в новому будинку, родина нашого клієнта буде жити весело і радісно. Неймовірна кількість домашніх обідів і вечерь, спілкування з друзями і родичами, галасливі свята - все це чекає їх попереду. Наші клієнти вже зробили свої вибір, а ми своєю роботою підтвердили що він був вірним. Так що, якщо у вас є ідея про будівництво індивідуального проекту, звертайтеся в компанію «Домінант». Ми точно знаємо як втілити вашу ідею побудови зрубу так, щоб ви залишилися задоволені.

Дерев’яні зруби під замовлення

Крім цього, раніше ми вам також представляли проекти з добудовою будинку на готовий фундамент і навіть повноцінний поверх замовника. Наприклад, будинок, скомбінований з дерева та цегли за проектом «Лозена». Або зовсім нестандартний проект ресторану «Млин Гірсо».

Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №13
Теплий будинок зі зрубу 220 мм на замовлення №14

Всі наші роботи представлені на сайті компанії «Домінант», а ми готові до нових робіт, нових звершень і нових проектів. Ми впевнені, що в Новому році нас очікує безліч дивовижних проектів будинків, які не залишать вас байдужими!

Коментарі

Товар додано для порівняння.