Зателефонуйте мені

Отже, у нас на цьому тижні для вас супер-новина! Ми ніколи не будемо втомлюватися вас дивувати - незважаючи на задуху і спеку, наша компанія невпинно працює на благо вашого комфорту і для задоволення всіх ваших архітектурних побажань. Як думаєте, чим ми порадуємо вас на цей раз? Зараз ми зайняті дивовижним проектом розкішного дерев’яного ресторану розміром більше 500 кв м.! Далі розповімо про цю вражаючу споруду.

Створення нового проекту ресторану під замовлення

Індивідуальне проектне рішення для спорудження ресторану розроблялося по спеціальному авторському проекту. Оцінити його ви зможете в описі нашої статті, а пізніше, при бажанні, особисто відвідавши Немирівський район Вінницької області, де зараз зводиться цей масштабний проект. Матеріал, що використовується при будівництві, брався максимального діаметра 220 мм, що забезпечить найбільш довговічну міцність споруджуваної будови. Конструкції таких масштабів заворожують своїм виглядом самі по собі, але розмах цього проекту насправді вражає. В основі лежить ряд готових проектів, що допомогли і надихнули на створення нового, грандіозного творіння.

Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №1 Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №2

Цікава багатокутна форма дерев’яної конструкції з висоти нагадує форму алмазу. А по виконанню і наповненню цей проект - по істині дорогоцінний камінь колекції проектів компанії «Домінант». Цей ресторан продуманий до дрібниць і створений для повного комфорту гостей. Масштаби його перевищують 500 кв.м і говорять про серйозні наміри його господарів у цій сфері бізнесу. Це абсолютно незалежний комплекс відпочинку, який може працювати автономно. Також в перспективі його можна доповнити лаунж-зоною і басейном, а, можливо, і готелем.

Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №3 Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №4

Такий проект ресторану розрахований на значну територію. Плануючи будову великого розміру, варто подумати про ландшафт, де його будуть зводити. Для цього прекрасно підійде рівнина біля лісу або поляна біля води. Дуже виразно така будова впишеться і в міський ландшафт, оживляючи сірість бетону, приносячи святковий настрій городянам. Ми завжди раді таким замовленням, які в повній мірі дають нам проявити свої здібності. Кожне ваше замовлення - це можливість створити щось абсолютно нове і унікальне, це виклик нашому потенціалу, який ми з задоволенням приймаємо, кожен раз незмінно досягаючи успіху.

Проекти кафе і ресторанів «Домінант»

Нижче ми наведемо вам приклади проектів ресторанних комплексів, які, можливо, надихнуть вас на створення прибуткового ресторанного бізнесу. Пропонуємо найкращі проекти з категорій комерційних проектів, перерахованих нижче.

Ресторанні комплекси

Якщо ви бажаєте побудувати затишний ресторанчик з домашнім затишком, вам найкраще підійдуть такі проекти, як: «Ноуваль», «Добродій», «Андерсен», «Єва», «Імператриця». Це проекти невеликих масштабів до 500 кв.м. Їх перевага в тому, що вони виглядають компактніше і візуально менше, ніж їх фактична площа, що дає вам відчуття домашнього затишку і дуже грамотно вписується в будь-який навколишній ландшафт. Наприклад, проект «Ноуваль» відрізняється незвичайною історією створення. Він був побудований в Аджмані, ОАЕ і дуже незвично виглядає в оточенні південного пейзажу з пальмами.

Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №5 Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №6

  • «Єва» однією своїм назвою налаштовує на романтичний лад, що підтверджується витонченістю її виконання. Перед її фасадом бачиться тенісний корт і басейн. А сам ресторан хочеться розмістити в тіні лісових дерев поруч з річковою прохолодою. На терасі відмінно б виглядали столики з парасольками і відвідувачі, які п'ють за ними прохолодні коктейлі. Це всього лише картинка проекту, але ваше бажання може зробити її дуже реальною.
  • «Добродій» - це ресторанний комплекс, що вселяє повагу одним своїм виглядом, не кажучи вже про масштаби. Господарем такого спорудження буде солідний і тлумачний бізнесмен, який вибирає тільки перспективні напрямки діяльності.
  • «Андерсен» зі своїм дахом шале і невеликим ганком біля головного входу створює відчуття присутності в Фінському або Датському передмісті, де затишок і мальовничість поселень просто зашкалюють. Тераса Андерсена, крита і простора, стане улюбленим місцем відвідувачів в будь-яку пору через свою захищеності від вітру і комфортності. А справжньою окрасою будівлі стали величезні вікна в підлогу.

Одним з незвичайних, але неймовірно привабливих проектів, є «Млин Гірсо». Хочеться виділити його з інших так, як він не схожий ні на один інший, і буде окрасою будь-якої місцевості, а також гідним придбанням для свого господаря, що вже доведено на досвіді наших шановних клієнтів з Азербайджану, які придбали собі такий ексклюзивний варіант. Однозначно, цей проект помітний здалеку і привертає увагу багатьох клієнтів.

Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №7 Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №8

Для поціновувачів пляжних просторів компанія «Домінант» також підготувала сюрприз.

«Браель» - це витончений смак, легкість конструкції і фешенебельний вид, що дуже гармонійно поєднується зі світлими тонами огородженій літньої тераси по периметру. Це чудо архітектурної легкості підкорить відпочиваючих на лазурному березі і, прекрасно вписуючись в ландшафт, напевно стане улюбленим місцем для своїх завсідників.

Хочеться відзначити ще й проект «Далья». На вигляд він нагадує фешенебельний маєток і за своїми масштабами перевершує аналогічні проекти. Такий варіант буде актуальний для ресторану за межею міста і передбачає наявність готелю недалеко від себе.

Банкетні павільйони

Варто відзначити, що банкет від банкету значно різниться. І для 10 осіб можна організувати королівське свято з індивідуальним дизайном і декором під захід. Так що площа банкетного павільйону може бути зовсім невеличкою і складати наприклад 20 кв. м. Головне, що важливо - це грамотно продуманий зал і наявність хоча б однієї невеликої критої тераси. Нинішня мода на красиві заходи спонукала безліч архітекторів і дизайнерів задуматися над новими проектами для званих обідів і вечерь або урочистих заходів. Частенько в таких приміщеннях стали влаштовувати бізнес зустрічі, конференції та інші ділові заходи. Для нашої фірми це стало новим витком для розвитку, і ми створили ряд гідних будівель для вашого вибору.

Одним з мініатюрних шедеврів став проект «Грімм». Його площа 22,5 кв м аж ніяк не стала його недоліком. Як то кажуть - «маленький та молодецький». Він просто універсальний. Його можна використовувати як окремий павільйон, як доповнення до цілого ресторанного комплексу, як VIP зона для закритих заходів, а також довгий перелік аналогічних проектів для проведення одночасно декількох маленьких закритих зустрічей. Його зовнішній вигляд дуже презентабельний і оригінальний, що дозволяє проекту «Грімм» стати самостійним комерційним об’єктом і приносити прибуток. 

Якщо у вас вже є ресторанний комплекс, і ви потребує розширення простору, то вам відмінно підійде павільйон «Болеро». Його планування дозволить прийняти або дві різних компанії, або розділити зону відпочинку і розваг на дві частини. Його площа цілком дозволяє приймати компанії до 50 осіб.

Кафе і бари

Для створення кафе або бару вам не обов'язково приміщення великих масштабів. Скоріше навпаки. Дана мета передбачає збори невеликих компаній часто на щоденні зустрічі. Головне в цій справі, комфорт і оригінальність. Зверніть увагу, в Німеччині величезна кількість пабів, в Європі великою популярністю користуються саме маленькі затишні кафе, а не великі ресторани. Їх привабливість в тому, що вони будуть розміщені на розі, між великими будинками, як в кишеньках, або в невеликих парках і сквериках. Їх довговічність і прибутковість в тому, що кожна споруда унікальна за своїм зовнішнім виглядом, інтер’єром і атмосферою. Звичайно, важливу роль відіграє і кухня. Плануючи кафе, пам’ятайте про ці речі. Наші проекти «Кабачок», «Таверна» і «Кафе Мерлін» допоможуть вам сформувати своє бачення авторського проекту. Як, наприклад, індивідуальний павільйон з бруса для кафе, про який ми зовсім недавно вам розповідали.

Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №9 Гарний дерев’яний ресторан - свято життя! №10

Дорогі друзі, замовляйте реалізацію ваших ідей, давайте нам стимул до розвитку, а ми втілимо в життя вашу мрію, розробимо проект і допоможемо на всіх етапах будівництва та оздоблювальних робіт!

Попереду вас чекають цікаві новини про будівництво проекту в с. Тетерівка Житомирської області за ескізом «Млин Гірсо». Заінтриговані? Тоді до наступних новин!

Коментарі

Товар додано для порівняння.