Зателефонуйте мені

Фахівці компанії «Домінант» з радістю беруться за нові незвичайні проекти. Чим проект оригінальніший - тим цікавішою є його реалізація, тим більше азарту у втіленні незвичайного дизайну, тим швидше хочеться побачити результат.

В одній з попередніх новин ми повідомляли про будівництво будинків за проектом «Ландег» в Полтавській області. Особливістю зведення цих будівель стало комбінування матеріалів різних розмірів. Обидві будови оснащені парилкою і можуть використовуватися як в приватному порядку, так і для комерційних цілей. Але на цьому замовники не обмежилися, замовивши будівництво восьмигранної альтанки з колод діаметром 160 мм, про яку сьогоднішня розповідь.

Цікавий проект дерев'яної альтанки №1 Цікавий проект дерев'яної альтанки №2

Родзинкою конструкції виступає її незвичайна подовжена форма неправильного восьмикутника, де дві стіни закриті, інші - відкриті і оформлені бортиками. Параметри забудови 6,4 на 6,1м, але візуально вона здається подовженою за рахунок своєї нестандартної «краплевидної форми». Ця оригінальна альтанка дозволить проводити час господарям і гостям на свіжому повітрі, відзначаючи важливі події або просто відпочиваючи. Природний матеріал споруди дозволяє досягти гармонії з навколишньою природою та іншими спорудами, зокрема з будиночками з сухого профільованого бруса за проектом «Ландег».

Цікавий проект дерев'яної альтанки №3 Цікавий проект дерев'яної альтанки №4
Цікавий проект дерев'яної альтанки №5 Цікавий проект дерев'яної альтанки №6
Цікавий проект дерев'яної альтанки №7 Цікавий проект дерев'яної альтанки №8

Господарі не побоялися об'єднати на одній ділянці будови в різному стилі - прямолінійний і модерновий хай-тек разом з витонченістю класики оциліндрованого зрубу, втіленої в затишній альтанці. В даному випадку різноманітність форм створює ефект цілісності і завершеності загального дизайну території, тому такий мікс точно варто взяти собі на озброєння.

Цікавий проект дерев'яної альтанки №9 Цікавий проект дерев'яної альтанки №10
Цікавий проект дерев'яної альтанки №11 Цікавий проект дерев'яної альтанки №12 Цікавий проект дерев'яної альтанки №13 Цікавий проект дерев'яної альтанки №14 Цікавий проект дерев'яної альтанки №15 Цікавий проект дерев'яної альтанки №16

На сайті компанії «Домінант» представлено різноманітний вибір альтанок, які легко впишуться в будь-який ландшафт. В них можна сховатися від навколишньої метушні і шуму навіть в дощовий день. Завдяки різноманітності розмірів представлених виробів їх можна гармонійно розмістити на ділянці будь-якої площі. Більш того, якщо ви хочете змінити щось, можна звернутися до наших фахівців або замовити індивідуальну дерев'яну альтанку, в якій втіляться в життя найсміливіші ідеї. Затишна і приваблива зовні дерев'яна альтанка від майстрів «Домінант» стане незвичайним елементом ландшафтного дизайну, роблячи його ще прекраснішим!

Коментарі

Товар додано для порівняння.