Зателефонуйте мені

Як тільки на вулиці холоднішає, нам відразу хочеться сховатися за потужними стінами теплого будинку. А що може бути комфортнішим взимку, ніж будова з оциліндрованого бруса? Атмосфера тепла і сімейного затишку, настрій новорічної казки, свіжий запах хвої - все це яскраво відчувається саме в сосновому зрубі. Огляд найпопулярніших і сімейних проектів дерев'яних будиночків сьогодні для вас!

Почнемо з того, чому ми говоримо про сімейні проекти і рекомендуємо зруби для цілорічного комфортного проживання сім'ї з декількох чоловік. Будівлі з соснових оциліндрованих колод мають найвищі теплоізоляційні властивості і дозволяють заощадити на опаленні. Оригінальний дизайн зрубу завжди буде радувати око поціновувачів нестандартних рішень. Будинок з бруса має унікальні екологічні властивості, які сприятимуть поліпшенню сну, нормалізації тиску і зниження стресу. Чого ще ми можемо бажати собі і своїм дітям? В першу чергу міцного здоров'я, а в дерев'яному зрубі воно забезпечене без всяких сумнівів. Завдяки дихаючим властивостям дерева, в будові круглий рік буде підтримуватися оптимальний рівень вологості. Природна краса дерева дозволяє уникнути зайвих витрат на оздоблювальні роботи, а сама споруда зводиться дуже швидко. До того ж ця будова може служити не одному поколінню вашої родини. Про довговічність дерев'яних будинків можна складати легенди, але факти говорять самі за себе, переконайтеся в цьому, прочитавши публікацію «Довговічність дерев'яного будинку»

Перед будівництвом будинку мудрому господареві варто подбати, щоб будівля була досить просторим і забезпечувало комфортне проживання всім домочадцям. Згідно з новими соціальними нормами, площа житла, в якому буде жити одна людина, становить 48,87 м2, два - 62,52 м2, три - 76,17 м2, чотири - 89,82 м2. Тому метраж будинку варто розрахувати заздалегідь. Тут вам знадобиться стаття: «Площа дерев'яного будинку: як підібрати оптимальний розмір приміщень?»

В ідеалі у вашому домі повинні бути хол, спальна кімната, вітальня, кімната для роботи, дитяча, а вже якщо кімнат більше, ніж 5, потрібні два санвузли. Все це не надмірні вимоги, а норми, які зроблять ваше проживання максимально затишним, з огляду на інтереси кожного члена сім'ї. Психологи стверджують, що у подружжя обов'язково повинна бути своя окрема кімната. Те ж саме можна сказати і про дітей однієї статі.

Якщо ви не маєте чіткого уявлення про те, яким повинен бути ваш майбутній будинок, ви можете вибрати один з проектів компанії «Домінант» будинку з оциліндрованого бруса і в процесі творчого пошуку змінити його за допомогою нашого архітектора за своїм смаком. Ось найпопулярніші з них:

Простий і вишуканий будинок 8,5х10,4 м - «Кальміс3к»

Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №1 Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №2

Функціональний будинок площею 155,61 м2 вмістив в себе всі необхідні приміщення. На першому поверсі розташовуються вітальня, спальня, кухня і санвузол, а на другому - дві спальні і ще один санвузол. Незвичайна архітектура у формі каскаду і різнорівневі схили дахів обов'язково привернуть увагу кожного. У такому будинку цілком може розміститися велика родина, а вартість споруди більш, ніж доступна.

Комфортний будинок 10х10 м - «Базилік»

Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №3 Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №4

Споруда площею 175, 21 м2 - це економне рішення для великого і затишного будинку. Особливістю проекту стала простора вітальня з «другим світлом». На другому поверсі передбачений навіть гардероб! Але найбільше вражає перший поверх, який завдяки незвичайному плануванні здається просто величезним. Тут буде де розгулятися великої компанії!

Елегантний котедж 6х8 м - «Альвін»

Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №5 Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №6

Унікальний будинок площею 100,8 м2 з першого погляду чіпляє своєю класичною красою оциліндрованих зрубу. Він сучасний, але в той же час не позбавлений традиційних мотивів інтер'єру. Перший поверх розпланований під спільне проведення часу, а на другому знаходяться три спальні з виходом на великий балкон, де ви зможете відпочивати після довгого трудового дня.

Оригінальний будинок 9х13 м - «Дельфін»

Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №7 Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №8

Будинок площею 142, 5 м2 вирішить ваші проблеми з місцем для автомобіля, порадує вікнами великих розмірів і функціональним плануванням. «Друге світло» дозволить втілити вам найсміливіші рішення в декорі. Ця споруда ідеально підійде для тих, хто не боїться новизни і експериментів. А неординарний дах-шале зробить її ще більш привабливою!

Розкішний будинок 9,5х13 м - «Монарх»

Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №9 Огляд популярних проектів оциліндрованих будинків для родини №10

Величезний будинок площею 183, 2 м2 вражає своїм багатим зовнішнім виглядом. Тут вишукано все - від різноманітного фасаду до неймовірно комфортного інтер'єру. В особняку є чотири спальні, два санвузли, кухня і великий зал. Одна з спальних кімнат розташовується на першому поверсі з розрахунком на те, що в ній зможуть проживати батьки з маленькою дитиною, який не може піднятися на другий поверх, літні люди, або ця спальня може служити в якості гостьової.

Як бачите, у нас ви можете знайти найрізноманітніший вибір проектів, серед яких вам точно щось припаде до душі. А наші фахівці допоможуть вам удосконалити будинок, що сподобався аж до того, щоб зробити його справжньою гордістю своїх господарів, які зможуть передати сімейне гніздо наступним поколінням у спадок. Жоден будинок з синтетичних матеріалів не зрівняється з красою, якістю і довговічністю будинку з дерева!

Коментарі

Товар додано для порівняння.