Зателефонуйте мені

Протягом п'ятнадцяти років, з 2002 року, ми працюємо в сфері дерев'яного домобудівництва. Результатом нашої копіткої праці стало безліч побудованих будинків по всій Україні і в різних куточках світу. «Домінант» знають і впізнають повсюдно як гідного виробника і будівельну компанію з бездоганною репутацією. Все що ми робимо - ми робимо якісно, добротно, чесно і відкрито. По праву пишаємося тим, що постійно розширюємо географію будівель впроваджуємо нові технології, як, наприклад технологію будівництва та виробництва з цілісного сухого бруса або подвійного утепленого бруса. Така широка діяльність призвела до того, що тепер деякі недобросовісні підрядники стали використовувати наше ім'я, пропонуючи продукцію низької якості. Наше завдання - вберегти вас від таких фальшивок!

Щоб замовити будівництво будинку або отримати консультацію, звертайтеся, будь ласка, виключно за контактними даними, вказаними на нашому сайті в розділі «Контакти». Тут ви знайдете контакти нашого головного офісу, який знаходиться за адресою: вул. Лісова, 1, с. Зарічани, Житомирська область, Україна. Також в даному розділі ми вказали адреси та контактні дані наших офіційних представників в Україні та інших країнах. Дуже важливо знати, що ми працюємо тільки з представленими на нашому сайті партнерами.

Увага! Важлива інформація: якщо ви знайдете в інтернеті сайт або оголошення з назвою компанії «Домінант», будь ласка, звірте контактні дані в оголошенні з нашими, зазначеними в розділі «Контакти» на сайті Таким чином, ви зможете відразу уберегти себе від шахраїв, що використовують чуже ім'я для своєї вигоди, і від неякісної продукції, яку вони вам намагаються продати.

Остерігайтеся фальшивок - звертайтеся в наш головний офіс! №1

Користувачі соціальних мереж можуть підписуватися на сторінку «Домінант» і звертатися до нас в фейсбук: https://www.facebook.com/dominantua/

Шановні панове! Ми ревнісно ставимося до найменших дрібниць кожного реалізованого проекту і прагнемо створити для вас виключно якісні вироби. Все, що виробляється для вас, в першу чергу випробовується на собі, і ми всіх запрошуємо відвідати наше виробництво і екскурсії в готові зруби, щоб переконатися в цьому. У кожну споруду «Домінант» вкладає свою душу і безліч зусиль, недарма кожен наш проект особливий, і, як ви вже, напевно, могли помітити - має свій характер і назву. Дуже сподіваємося, що ця публікація допоможе застерегти вас від недобросовісних підрядників, а ми обов'язково побудуємо вам чудовий будинок з бруса , в якому ви завжди будете насолоджуватися винятковим комфортом.

Коментарі

Товар додано для порівняння.