Зателефонуйте мені

Спектр послуг компанії «Домінант» не обмежується будівництвом житлових і дачних дерев'яних будинків. Ми займаємося також зведенням храмів, церков та інших культових споруд. Будівництво дерев'яних церков в наш час відбувається відповідно до старовинних традицій і сучасних технологій, які забезпечать будівлі стійкість і якість. Матеріал виготовлення створює неповторну атмосферу єднання з природою і вищими силами. Безліч стародавніх дерев'яних храмів збереглося до наших днів, і, погодьтеся, вони до сих пір викликають велике захоплення. Кожен наш проект храму здійснюється у відповідності із духовними цінностями і православною культурою.

Зараз повним ходом відбувається будівництво церкви у Вінницькій області, Козятинському районі, селі Жежелів, на вулиці Київській 52. Її проект створювався на основі проекту споруди 10,4 на 10,4 м з нашого сайту - «Церкви Різдва Пресвятої Богородиці», з урахуванням деяких змін в плануванні і архітектурній формі будівлі. Була змінена форма даху і залишений тільки один купол. Споруда зводиться з оцілідрованих колод діаметром 160 мм. Всі зміни конструкції ми відобразили в новому проекті «Церква Різдва Пресвятої Богородиці»-2.

Як ми зводимо церкву з дерев’яних колод №1

Незважаючи на невеликі розміри будови, церква виглядає монументально, в ній поєднуються як старовинні, так і сучасні вимоги до традиційного православного храму. Церква площею 83,2 м2 найкраще підходить для місця з невеликою кількістю прихожан, або в якості додаткового будови в храмово-монастирський комплекс.

[widgetkit id=69]

Як ми зводимо церкву з дерев’яних колод №2 Як ми зводимо церкву з дерев’яних колод №3 Як ми зводимо церкву з дерев’яних колод №4
Як ми зводимо церкву з дерев’яних колод №5 Як ми зводимо церкву з дерев’яних колод №6 Як ми зводимо церкву з дерев’яних колод №7

Вже зараз, на даному етапі будівництва видно, що споруда, яка зводиться нашими будівельниками, буде мати величний вигляд, а витончена текстура дерев'яних стін з округлостями буде радувати око парафіян. У цій благородній церкві можуть збиратися сім'ї та близькі люди для церковних святкувань або для простої молитви. Невеликий храм буде виглядати затишно, як всередині, так і зовні. Дерев'яні матеріали надають споруді простого, але в той же час надзвичайно, старовинного вигляду. Вишуканість і красу майбутньої церкви від будівельної компанії «Домінант» у Вінницькій області скоро зможете оцінити власними очима!

Коментарі

Товар додано для порівняння.