Зателефонуйте мені

Продовжуємо оглядати готові проекти будинків найпопулярніших габаритних розмірів, і на цей раз пропонуємо цікаві проекти будинків 12х12 з бруса.

Як ми вже зазначали в попередніх публікаціях, наша колекція налічує проекти будинків, котеджів, особняків, вілл, садиб у кількості більше 500 споруд, адже ми вже більше десяти років є однією з провідних виробничо-будівельних компаній в Україні та за кордоном, де знаходяться наші представництва.

Всі наші проекти будинків 12х12 та інших розмірів забудови професійно розроблені досвідченими фахівцями. Кожен окремо взятий будинок 12х12, проект якого, Ви бачите на сайті, заслуговує особливої уваги, є грамотно продуманим, сучасним і раціональними. Проекти будинків 12х12, розміщені на сайті, дають можливість відразу ознайомитися з архітектурно-будівельними кресленнями і внутрішнім плануванням приміщень.

Проекти будинків 12х12, які ми розглядаємо в даній публікації, цікаві тим, що їх величезна корисна площа дозволяє реалізувати безліч оригінальних дизайнерських рішень, продумати комфортну планування, завдяки чому в результаті виходить прекрасний будинок, який буде радувати господарів і дивувати сусідів протягом довгих років.

Проекти будинків 12х12 з бруса №1

Будинок 12х12, проект Апполон - це ефектний особняк, який здатний з першого погляду підкорити серце справжнього естета своєрідним екстер'єром. Оригінальний дерев'яний будинок 12х12, проект якого привертає увагу незвичайними, гострими формами дахів, що прикрашають фасади, немов стріли, нікого ще не залишив байдужим. Величезні вікна «другого світла» наповнюють будинок сонцем і роблять його ще просторіше. Передпокій, зал з «другим світлом», три кімнати, кухня і мансарда - це відмінний набір внутрішніх приміщень, що можуть включати такі проекти будинків. Проект Аполлон розпорядженні великою терасою, яка стане укриттям від сірих, міських буднів і місцем, де можна вдосталь надихатися свіжим повітрям і відчути справжній прилив сил для нових досягнень.

Проекти будинків 12х12 з бруса №2

Будинок 12х12, проект Сонет з оциліндрованого бруса чарує нас зовнішнім виглядом і особливо комфортабельним плануванням. Дивіться, як вдало розподіляються і раціонально розташовуються всі необхідні внутрішні приміщення, що є вагомим аргументом, щоб обирати саме такі проекти будинків. Проект Сонет включає дві літні невеликі тераси, передпокій, хол, вітальню, кухню, більярдну, санвузол і топкову на першому поверсі. На другому поверсі є хол, три спальні, кабінет, санвузол і балкон. Такі гарні і функціональні проекти будинків як Сонет, надихають на спокійний відпочинок і продуктивну працю за рахунок особливої, затишної обстановки.

Ще один вдалий варіант, який варто обов'язково розглянути, вибираючи проекти будинків 12х12 - це будинок 12х12, проект Гора. Цей добротний, солідний двоповерховий будинок з бруса має дуже комфортне планування, яка включає чотири спальні на другому поверсі. Велике сімейство обов'язково гідно оцінить цей будинок 12х12. Ми створюємо проекти будинків, що обов’язково мають стати гордістю своїх господарів.

Будинок 12х12, проект Гарсон – це просторий особняк з «другим світлом» над вітальнею. Зручна тераса на ганочку зустрічає біля входу, а всередині знаходяться приміщення коридору, холу, тамбура, санвузла, кабінету і кухні-студії, де дуже приємно готувати їжу і проводити час з сім'єю. Другий поверх вміщує чотири кімнати, санвузол і «друге світло», який дарує легке, повітряне відчуття свободи і простору. Якщо Ви розглядаєте проекти будинків 12х12, проект Гарсон створений спеціально для Вас.

Проекти будинків 12х12 з бруса №3 Проекти будинків 12х12 з бруса №4 Проекти будинків 12х12 з бруса №5 Проекти будинків 12х12 з бруса №6

Зверніть увагу на мальовничий будинок 12х12, проект Холідей. Ваш погляд порадує ошатний фасад із затишним балкончиком. Мансардний поверх з великими вікнами різної геометричної форми прикрашають весь цей будинок 12х12. Проект Холідей відрізняється злагодженим і дуже функціональним внутрішнім плануванням. Ми раді пропонувати проекти будинків для комфортного, постійного проживання, де комфортно можуть розташуватися і господарі, і їх гості.

Такі проекти будинків як будинок 12х12, проект Батлер – ідеальний варіант для постійного житла і відпочинку за містом. На першому поверсі будинку плануванням передбачена тераса, зал і кухня, а також санвузол. Архітектори об'єднали кухню і вітальню на першому поверсі в єдиний простір, завдяки чому візуально розширили площу. Три кімнати, санвузол, хол зі сходами включає другий поверх. Проект заміського будинку Батлер - оптимальний варіант облаштування заміського ділянки, якщо Вам потрібен будинок 12х12. Такі проекти будинків 12х12, як Батлер, представляють особливу цінність за рахунок неперевершеного комфорту, затишку, простору, лаконічних форм екстер'єру.

Проекти будинків 12х12 з бруса №7

Тепер давайте розглянемо будинок 12х12, проект Плейс. Це одноповерховий дачний будинок 12х12, проект якого передбачає найкомфортніші умови для проживання. На просторій терасі біля входу можна відзначати сімейні торжества на свіжому повітрі. Будинок 12х12, проект Плейс, цікавий наявністю декількох терас і входів. Такі проекти будинків 12х12 є особливо популярними, бо залишають великий простір для цікавих рішень по оформленню інтер'єру та ландшафтного дизайну прилеглої до будинку території.

Проекти будинків 12х12 з бруса №8

І, наостанок, розглядаючи проекти будинків 12х12, як завжди, порадуємо Вас незвичайним рішенням, яке може зацікавити. Тож якщо Ви вибираєте проекти будинків 12х12, пропонуємо багатофункціональний будинок 12х12, проект Антарес, який можна розглядати в якості комфортної дачі або окремої лазні. Внутрішнє планування включає великий зал, спальну кімнату, басейн, парилку, санвузол і два входи з терасами. Тут комфортне проведення часу Вам гарантовано, адже всередині передбачено навіть наявність басейну! Універсальні проекти будинків, по типу Антареса, можна реалізувати не тільки для власного відпочинку і проведення часу, але і для комерційних цілей.

Ми щиро бажаємо, щоб Ваш будинок був особливим місцем, куди завжди хочеться повернутися. Тому ми продовжуємо розглядати цікаві проекти будинків, серед яких Ви обов'язково знайдете свій, який максимально підійде Вашим індивідуальним вподобанням.

Коментарі

Товар додано для порівняння.