Зателефонуйте мені

За роки плідної діяльності, будівельна компанія «Домінант» сформувала базу проектів (близько 500!) знаходиться, кожний з яких при бажанні замовника можна видозмінити або доповнити.

В першу чергу, ми орієнтумось на вимоги замовника. Використовуючи багаторічний професійний досвід дерев'яного будівництва, ми будуємо будинки, в яких хочеться жити і повертатися в них знову і знову. Таким чином, ми виводимо власну формулу будинку мрії для кожного.

Дивіться усі проекти та фото процессу будівництва і реалізованих об’єктів у нашому каталозі. Всі проекти будинків з фото і добре видно та показано їх планування. Коли Ви будете розглядати проекти будинків, фото будівництва, Вам точно буде цікаво дізнатися, що дерев’яний будинок володіє суттєвими перевагами порівняно з іншими спорудами.

Вітчизняні та закордонні покупці впевнено надають перевагу натуральним матеріалам для будівництва оселі, ось чому їх вибір - це будинок з брусу. Ми будуємо дерев’яні будинки по всій Україні і за кордоном. Наприклад, зараз будівництво будинків з оциліндрованого брусу повним ходом реалізується в Азербайджані за проектами Аміна, Домінік і Ясон. Пропонуємо подивитись проекти будинків та фото процесу зведення будинків.

Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №1

Дерев'яний котедж Аміна функціональний, простий і підходить для спокійного відпочинку. Це компактний заміський будинок з нескладними архітектурними лініями фасаду і зручно розташованими внутрішніми приміщеннями. Аміна - один з найбільш вдалих заміських котеджів, що містять запропоновані на сайті проекти будинків.

Фото будівництва котеджу Аміна:

Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №2 Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №3

Дивитись планування і вартість котеджу Аміна

Будівництво будинків з колоди - це гідна альтернатива безликим, одноманітним міським квартирам зі штучних матеріалів. Будівництво будинків з колоди - це підтримка національних традицій. Класичний дерев'яний зруб Домінік ніколи не вийде з моди і не перестане бути популярним! Найбільш популярними і затребуваними серед замовників є саме такі проекти будинків.

Фото зведення будинку Домінік:

Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №4 Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №5 Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №6

Дивитися планування і вартість котеджу Домінік

Шукаєте проекти будинків з фото? Розгляньте одноповерховий дерев'яний котедж Ясон. Будинок відрізняється лаконічними формами і зручним плануванням. Проект раціонально і конструктивно продуманий. Недорого і доступно в мінімальні терміни можна реалізувати такі проекти будинків.

Фото спорудження котеджу Ясон:

Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №7 Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №8 Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №9

Дивитися планування і вартість котеджу Ясон

Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №10 Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №11
Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №12 Проекти будинків - фото будівництва в Азербайджані №13

Фахівці нашої компанії досконало володіють тонкощами сучасних технологій, за якими здійснюється будівництво та створюються проекти будинків. Фото побудованих котеджів, лазень, альтанок та інших реалізованих проектів можна подивитись в фотогалереї на сайті.

Якщо Вас зацікавила ідея власного дерев’яного будинку, подивіться проекти будинків та фото, і будьте впевнені, що ми якісно втілимо Вашу власну ідею з будь-якого, вибраного матеріалу, будь то оциліндрований або сухий профільований брус, та ще й за доступну ціну!

Коментарі

Товар додано для порівняння.