Зателефонуйте мені

З 6 по 9 листопада 2014р. у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, павільйон №3) відбудеться IX спеціалізована виставка «Дерев'яне і заміське житлове будівництво».

Це провідна українська виставка, присвячена будівництву заміських будинків з дерева за сучасними технологіями, тому наша будівельна компанія обов'язково візьме участь в даному заході.
Зараз у нас повним ходом йдуть підготовчі роботи і монтаж об'єкту, який компанія «Домінант» буде рада представити всім відвідувачам виставки. Ми впевнені, що наш колоритний будиночок в стилі хай-тек, який зустрічатиме відвідувачів біля входу в ЕкспоПлаза, буде «родзинкою» всього заходу. Це зможе побачити і оцінити кожен учасник і відвідувач виставки. Адже, що може бути цікавіше і краще, ніж наживо оцінити і побачити елементи свого майбутнього будинку!
Запрошуємо всіх, ми будемо дуже раді вам в нашому дерев'яному будиночку!
Девіз виставки: реальний замовник і тямущий підрядник зустрічаються тут!

 

ІХ спеціалізована виставка «Дерев’яне і заміське будівництво» №1ІХ спеціалізована виставка «Дерев’яне і заміське будівництво» №2

 

ІХ спеціалізована виставка «Дерев’яне і заміське будівництво» №3ІХ спеціалізована виставка «Дерев’яне і заміське будівництво» №4

Коментарі

Товар додано для порівняння.