Зателефонуйте мені

Стрімкий розвиток будівельної сфери дозволяє всім бажаючим забезпечити себе затишним, довговічним, безпечним і відносно недорогим житлом. Головний тренд - дерево. Це живий, натуральний матеріал, завдяки якому ваш будинок буде буквально дихати, а ви завжди будете почувати себе в ньому бадьоро й енергійно.

Що вже говорити про різноманітність додаткових будівель, які дарують комфорт і виконують найрізноманітніші функції. Наприклад, невелика закрита альтанка, в якій можна чудово відпочити за будь-якої погоди. Якщо найкращий відпочинок для вас - це веселий пікнік біля багаття і галасливі дружні посиденьки, то без затишної альтанки у дворі точно не обійтися! Зустрічі з рідними і близькими, смачні частування з пилу, з жару - побудувавши альтанку біля будинку, вам ніколи не доведеться замислюватися про те, як організувати застілля або весело провести час. Закриту альтанку можна пристосувати для улюблених занять або хобі. Саме тут можна організувати художню майстерню або дитячу ігрову кімнату, і не боятися при цьому, що творчий безлад проникне в будинок.

Будівництво закритої альтанки

Прикладом будівництво зимової альтанки є нова споруда від компанії «Домінант» в с. Кмитів, Житомирської області. Альтанка зводиться з оциліндрованих колод діаметром 180 мм, її розміри забудови 3,7х6,2 м. За своєю суттю - це маленький будиночок з двома вікнами і дверима.

Зимова альтанка - відпочинок на природі цілий рік! №1 Зимова альтанка - відпочинок на природі цілий рік! №2
Зимова альтанка - відпочинок на природі цілий рік! №3 Зимова альтанка - відпочинок на природі цілий рік! №4
Зимова альтанка - відпочинок на природі цілий рік! №5 Зимова альтанка - відпочинок на природі цілий рік! №6

Його господар, як більшість власників заміських будинків, прагне створити максимально простий, затишний куточок у себе в дворі, де можна комфортно відпочити на природі, навіть якщо на вулиці сніг і мороз. Ця нехитра конструкція створить приємну обстановку у дворі приватного будинку, дозволить вдосталь насолодитися свіжим повітрям, єднанням з природою і приємним спілкуванням. Крім того, вона є елементом практично кожної бази відпочинку. Будь-яке свято пройде чудово, якщо організувати його на природі в затишній дерев'яній альтанці.

Проекти зимових альтанок з бруса

Якщо заглянути в каталог бесідок та альтанок компанії «Домінант», можна виявити велику кількість цікавих проектів, в тому числі, і зимових, закритих альтанок, що нагадують мініатюрні будиночки. В таких проектах можна передбачити місце для мангала прямо всередині альтанки або провести опалення, щоб в ній було тепло незалежно від погоди. Наприклад, миловидна закрита альтанка «Хальді» нагадує казкову башточку і стане не тільки місцем для відпочинку, а й предметом декору ландшафтного дизайну біля основного житлового приміщення.

Зимова альтанка - відпочинок на природі цілий рік! №7

Закрита літня кухня-альтанка 2,5х6 м з бруса — «Донна» -ще один чарівний будиночок з великими віконцями, які захистять від негоди в холодну пору, а коли на вулиці тепло, відкриють прекрасний вид на навколишню красу і квітучий сад. Господарі зі своїми гостями зможуть сховатися в такому дерев'яному будиночку від негоди.

Зимова альтанка - відпочинок на природі цілий рік! №8

Тільки уявіть собі: за вікном гроза, а ви відпочиваєте за чашкою кави або чаю в оточенні зелені. Чарівність і натуральність дерев'яного будиночка, над створенням якого попрацювала сама природа, припадуть до смаку всім. Теплі відтінки деревини разом з цілющим ароматом дерева роблять альтанку ідеальним місцем для відпочинку, тут можна провести багато прекрасних годин. Така альтанка не вимагає додаткового оздоблення, вона красива сама по собі. Утеплювати будівництво чи ні - на ваш розсуд. Можна вибрати для будівництва оциліндровану колоду діаметром 200-220 мм, сухий профільований брус 150*150 мм або подвійний брус з утепленням всередині стіни, і тоді конструкцію не потрібно буде утеплювати додатково. Зимова альтанка особливо сподобається тим, хто давно хотів мати теплий, надійний, натуральний будиночок з дерева. Приємний запах, чисте повітря, природна атмосфера - що ще потрібно для повноцінного відпочинку?

Дерев'яна альтанка відмінно розташується на невеликій ділянці завдяки своїм мініатюрним розмірам, а ви отримаєте додаткове місце для приємного проведення часу. Компанія «Домінант» з радістю доповнить проект альтанки вашими ідеями і допоможе втілити їх в життя. Вам же залишиться облаштувати альтанку на свій смак, додати частинку своєї душі, щоб зробити її просто неповторною і сповненою життям

Коментарі

Товар додано для порівняння.