Зателефонуйте мені

Храми - це особливі місця, які заворожують нас своєю величчю і таємничістю. Особливо це відчувається, коли потрапляєш в дерев'яну споруду, атмосфера якої немов выдносить в глибину історії. Зведення зрубів храмів і церков — одне з найважливіших напрямків діяльності компанії «Домінант». На нашому сайті ви зможете знайти безліч проектів сакральних споруд, кожне з яких по-своєму прекрасно, ну а сьогодні наша розповідь про нову споруду храму.

Майстри компанії «Домінант» почали будівництво церкви з оциліндрованих колод діаметром 180 мм по проекту «Храм Володимира Мономаха».

Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №1
Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №2 Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №3

Будова зводиться в Черкаській області. У порівнянні з проектом, представленому на сайті, в новому виконанні храм збільшився за площею майже вдвічі. Нова площа будівлі склала 218 м2. Збільшення розміру відповідно призвело до деяких змін в конструкції даху. Незмінною залишилося планування - хрестоподібна форма і кілька рівнів.

Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №4 Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №5
Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №6 Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №7
Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №8 Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №9 Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №10 Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №11
Будівництво зрубу церкви за проектом «Храм Володимира Мономаха» №12

Завдяки хрестово-купольної основі є можливість створювати багато різноманітних форм споруди і його частин, використовувати різні будівельні матеріали. У Храмі Володимира Мономаха є передпокій, молитовний зал, вівтар і приміщення для церковний служителів.

Ця культова споруда буде надзвичайно світлим місцем, в якому поєднаються воєдино традиції і релігія нашого народу. Компанія «Домінант» вдало поєднує сучасні технології дерев'яного будівництва з історичним досвідом дерев'яного зодчества.

Вибирайте оциліндровані колоди, профільований або подвійний брус, розкажіть про ваші побажання - і наші фахівці доопрацюють проект, створивши неповторну культову споруду!

Особливу увагу звертаємо на вигідні ціни даних зрубів, які максимально відповідають якості будівель, тому дерев'яні будинки «Домінант» та інші конструкції з бруса, виконані майстрами нашого підприємства так популярні серед замовників в нашій країні і за кордоном.

Коментарі

Товар додано для порівняння.