Зателефонуйте мені

Зима - не причина для припинення будівництва, фахівці компанії «Домінант» працюють цілий рік! Що цікаво, будівництво дерев'яного будинку дійсно краще здійснювати взимку, враховуючи всі технологічні та економічні переваги цього варіанту. Про це докладніше можна прочитати в статті: «Коли краще будувати дерев'яний будинок: взимку або влітку?». І ось зараз ми зводимо Дачний будинок з сухого бруса, площа 80 м2 - «Арнеда2».

Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №1 Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №2

Проект виконується з сухого профільованого бруса 150*150 мм. Це робить будиночок теплим і комфортним для проживання в будь-який час року. Адже деревина сосни відрізняється такою перевагою, як низька теплопровідність, а також створює природний повітро-і вологообмін в приміщенні. Тому в сосновому зрубі тепло взимку і прохолодно влітку - краще будиночка для себе не знайдеш, це вже точно!

На цей раз будівництво проходить в селі Володимирівське, Запорізької області. Розміри споруди 9,8 на 8 м, але це зовсім не означає, що будова підійде тільки як дачний варіант. Завдяки унікальному плануванню, будинок вдалося зробити дивовижно просторим і в ньому виявилося більш ніж достатньо корисної площі. Вам точно буде цікаво дізнатися, що проект «Арнеда2» був розроблений на основі одного з наших найпопулярніших і затребуваних проектів в стилі модерн - «Арнеда». Його гідно оцінять ті, кому важливо не тільки внутрішня зручність, але і зовнішня привабливість. Неповторний стиль цього котеджу можна оцінити на фото споруди в публікації: «Будинок з брусу в стилі модерн - втілюємо сучасний дизайн!».

Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №3 Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №4
Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №5 Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №6

Проект «Арнеда2» більше потішить цінителів класичних архітектурних форм за рахунок великих, симетричних вікон на головному і бічному фасадах,а також завдяки простому і прямолінійному, класичному вигляду. Різнорівневий, незвичайний дах, як і в проекті «Арнеда», надає оригінальності і витонченості будові, що свідчить про вишуканий смак його господаря.

Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №7 Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №8
Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №9 Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №10
Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №11 Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №12

Що стосується внутрішнього планування, в одноповерховому будиночку зручно розташувалися всі необхідні для створення затишку приміщення. Кухня-студія має велику зону їдальні, в якій може трапезувати не тільки велике сімейство, а й безліч друзів і гостей. Незважаючи на те, що будиночок володіє невеликою площею 80 м2, тут передбачено дві спальні кімнати! Одну з них можна використовувати в якості дитячої або гостьової. Крім того, тут є санвузол і невеликий тамбур. Родзинкою будинку стала літня тераса під навісом, де ви можете проводити літні спекотні дні зі своєю сім'єю. Влаштувати пікнік не проблема - під тінистим навісом завжди можна сховатися від сонця або дощу. До речі кажучи, в будинку є окремий вихід на задній дворик через кухню-студію. Внутрішнє наповнення дачного будиночка з сухого бруса «Арнеда2» сприяє створенню справжньої домашньої атмосфери затишку і сімейного тепла.

Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №13 Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №14
Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №15 Оригінальний будиночок з сухого брусу для дачі №16

Якщо вам сподобався Дачний будиночок з сухого бруса, площа 80 м2 – «Арнеда2», ми з радістю побудуємо його для вас! Тоді ближче до дачного сезону, в прекрасні теплі дні ви вже зможете насолоджуватися свіжим повітрям і сонцем у власному дерев'яному будиночку, в повному єднанні з природою. Ми також можемо внести будь-які зміни для втілення всіх ваших ідей в будові, і в підсумку ви отримаєте саме ту споруду, яку давно хотіли!

Коментарі

Товар додано для порівняння.