Зателефонуйте мені

Компанія «Домінант» активно розвивається і продовжує радувати своїх замовників новими цікавими проектами.

Нещодавно нами було побудовано черговий проект з подвійного бруса в Донецькій області, Краснолиманському районі, на території Рубцовської сільської ради. Споруда зводилася за індивідуальним проектним рішенням, яке ви скоро зможете знайти на нашому сайті. Що цікаво, спочатку за основу був узятий проект «Даріус», який був змінений і побудований з іншого матеріалу - бруса з утепленням.

Будинок «Даріус» являє собою лаконічну і акуратну будівлю, розраховану на велику сім'ю, так як приміщення місткі і оптимально сплановані. Будинок виключно комфортний і зручний, а його екстер'єр вражає неповторним західним стилем. Проект будинку з подвійного бруса має відкриту веранду з низьким бортиком, яка дозволить влаштувати свято для великої кількості гостей. При необхідності святкування можна перенести і в просторий зал будинку.

[widgetkit id=68]

Суть технології будівництва будинку з бруса з утепленням полягає в тому, що простір між стінами з двох рядів бруса заповнюється утеплювачем, який забезпечить відмінну теплоізоляцію. В якості утеплювача служить виключно натуральний матеріал, який робить споруду екологічно безпечною і гіпоалергенною. Завдяки такому методу зведення будинку, приміщення будуть мати сприятливий мікроклімат і збережуть тепло навіть при суворих морозах. Для максимальної ефективності може проводитися укладання теплоізоляції в кілька шарів.

Наша нова робота по реалізації будиночка з утепленого бруса показує, що можна будь-який проект, обраний на нашому сайті, реалізувати за технологією паралельного бруса і тим самим зробити його максимально теплим і енергозберігаючим. А істотна економія на опаленні, звичайно ж, сподобається кожному домовласникові!

Використання нового матеріалу в будівництві по проекту «Даріус» принесло ряд переваг:

  • будинок зводиться не більше двох місяців;
  • відсутня усадка після завершення монтажу;
  • не потрібно використовувати спеціалізовану вантажопідйомну техніку;
  • будинок має високу екологічність, теплоізоляцію і звукоізоляцію;
  • матеріал не тріскається і не жолобиться;
  • привабливий зовнішній вигляд матеріалу дозволяє не проводити оздоблювальні роботи;
  • відразу після завершення робіт можна заселятися в будинок.

Будинок з утепленого бруса може послужити як дачний котедж, так і місце для постійного проживання. Його прекрасний образ можна завершити гарною зеленою галявиною і акуратними доріжками з гравію або декоративної плитки. Тут ви зможете чудово відпочити і створити безліч незабутніх яскравих моментів.

Коментарі

Товар додано для порівняння.