Зателефонуйте мені

Багато замовників, приїжджаючи до нас, спочатку не уявляють собі інтер'єр дерев'яного будинку. Ми завжди раді запропонувати екскурсію в побудований нами житловий будинок, де можна подивитися, що дерево несе в собі масу можливостей цікавого дизайну і чудово поєднується з іншими матеріалами і текстурами. Про цікаві і, до всього іншого, модні колірні поєднання в інтер'єрі пропонуємо дізнатися в цій статті. Тренди в дизайні інтер'єрів змінюються дуже часто, але це зовсім не означає, що необхідно відразу перетворювати дизайн. Радикальні зміни будуть недоречні, оскільки мода динамічна, а тренди зазвичай плавно змінюють один одного.

Знання останніх віянь допоможе легко підібрати навіть побутові дрібниці для будинку.

Частина модних тенденцій, які вже давно встигли полюбитися нам, поступово втрачають свою популярність. Серед них:

  • використання індустріальної гами - темного дерева і сірого металу;
  • наявність в дизайні яскравих кричущих відтінків і контрастних сполучень, які складаються з безлічі елементів.

Модні віяння 2017 року вказують на те, що не варто боятися використовувати абсолютно нові незвичайні аксесуари, акценти і кольори, які зроблять ваше приміщення по-справжньому свіжим. До слова сказати, створюючи свій унікальний дизайн дерев'яного будинку, завжди можна експериментувати, адже дизайн вашого дерев'яного будинку висловлює тільки ваш індивідуальний стиль і спосіб життя.

Що стосується дійсно нових тенденцій, бездоганним фаворитом 2017 го року є пастельна колірна гамма, теплі і виразні відтінки. Ці кольори можуть бути представлені в таких поєднаннях:

Приглушений ненав'язливий зелений колір, який асоціюється з природою, покликаний здійснювати заспокійливу дію.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №1
Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №2

Свіжий відтінок зеленого викликає асоціацію з життєвою силою і енергією, а краще всього виглядатиме з білим і блакитним кольором. Без сумнівів: він відмінно буде виглядати на шторах, диванах і декоративних подушках!

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №3

Колір Kale - це головний вибір 2017 року. Він зробить інтер'єр більш виразним і стильним, але найкраще його використовувати у вітальні. Він викличе бажання гуляти по лісі і вести здоровий спосіб життя, а що нам ще потрібно?

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №4
Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №5

М'який рожевий і пастельний зелений відмінно поєднуються, вони зроблять ваш інтер'єр сучасним і сміливим. Доречно в такому інтер'єрі виглядатимуть природні мотиви.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №6
Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №7

Серед яскравих відтінків популярним буде пурпурний колір, який створить грайливу атмосферу, а предмет меблів такого кольору стане помітним доповненням спокійного інтер'єру.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №8

Глибокий синій і відтінки голубого кольору створять у вашому будинку стриману атмосферу і дуже сподобаються тим, хто не любить пастельні відтінки. Це один з небагатьох квітів, який добре комбінується з яскравими відтінками.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №9

Колір «Ніагара» схожий на класичний джинсово-синій. Він створить відчуття розслабленості, так як асоціюється з водою і морем. Синій колір - досить повсякденний. Це і небо над головою, і одяг в нашій шафі. Він добре комбінується як з темними, так і зі світлими кольорами, і найбільш доречним буде саме в спальні.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №10
Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №11

Охристі теплі відтінки не втрачають свою популярність. Вони найбільше підійдуть для облаштування робочого місця, так як допоможуть сконцентруватися на роботі.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №12

Приглушений жовтий колір гарантовано зробить ваш будинок більш світлим і буде піднімати настрій щодня! Поєднувати його краще з природними сірими і коричневими тонами.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №13
Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №14

Колір Hazelnut добре підійде як основний колір для стін і меблів, він буде випромінювати тепло і створить неймовірний затишок у вашому домі.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №15
Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №16

Нейтральний сірий колір зробить кімнату більш просторою. Він добре поєднується з меблями і аксесуарами різних відтінків і адаптується до кожного інтер'єру.

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №17

Колір яскравого рудого дерева обов'язково буде «зігрівати» вас тривалими зимовими вечорами. Дуже цікаво, що класична дерев'яна гамма знову стає трендом. Як то кажуть, класика завжди в моді!

Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №18
Модні поєднання кольорів в інтер'єрі в 2017 році №19

Плануючи дизайн, приділіть увагу поєднанню кольору стін з кольором меблів. Не вибирайте темні тони для маленьких приміщень, так як вони зроблять їх візуально ще менше.

Якщо ви плануєте змінювати дизайн вашого приміщення, звертайте увагу не тільки на модні тренди, але і на особисті вподобання. Адже найважливіше в дизайні - створити таку атмосферу, в якій буде затишно і вам, і вашим близьким. А зараз саме час дивитись нашу фото галерею і насолоджуватися красою оформлення дерев'яних зрубів!

Коментарі

Товар додано для порівняння.