Зателефонуйте мені

На сьогоднішній день в усьому світі можна спостерігати тенденцію до будівництва будинків з натуральних і безпечних матеріалів. Зазвичай в таких будинках прекрасний мікроклімат, який добре впливає на здоров'я тих, хто там мешкає. Тому будинки з бруса можна зустріти все частіше і частіше, вони не тільки досить недорогі, але і екологічно чисті. Такі споруди міцні, мають привабливий зовнішній вигляд, а грамотне проектування, якісний монтаж і надійний захист робить їх довговічними, стійкими до займання будівлями.

Дерев'яні будинки можна будувати навіть у районах, де є підвищена сейсмічна активність і також там, де холодно - споруди дуже теплі і комфортні. Крім того дерев'яні будинки з сухого матеріалу відмінно підходять для сухого і жаркого клімату. Навіть в тому випадку, якщо клімат вологий, то сухий профільований брус нашого виробництва висушується у вакуумній сушці під впливом дуже високої температури, за рахунок чого матеріал стабілізується і більше не схильний набирати вологу і міняти через це свій об’єм.

На даний момент ми займаємося будівництвом будиночка в Іспанії (267-villafranca de los Cabal541-leros 45730, Толедо, Іспанія). Будинок зводиться з сухого профільованого бруса 60*150 мм по готовому проекту Ріттес.

Такий будиночок має безліч переваг:

  • Проста технологія зведення.
  • Мінімальні терміни будівництва.
  • Екологічність. Брус зберігає всі властивості дерева
  • Брус є натуральним матеріалом, який не шкодить ні навколишньому середовищу, ні здоров'ю людини при зведенні будинку.
  • Для таких будинків не потрібна дорога обробка всередині, а профільований брус робить будинок привабливим без зовнішньої обробки. Обробку внутрішньої частини зазвичай виробляють дерев'яними матеріалами, якими надають будинку особливий затишок і тепло.
  • Теплоізоляція. Влітку стіни будинку з бруса захищають від спеки, а взимку - від холоду.
  • Зазвичай для дерев'яного будинку з бруса не потрібен настільки потужний фундамент, як для інших типів будинків.
  • Якщо матеріал обробити спеціальними антисептичними розчинами, він буде довговічним і пожежобезпечним.
Як ми будуємо в Іспанії №1 Як ми будуємо в Іспанії №2 Як ми будуємо в Іспанії №3 Як ми будуємо в Іспанії №4 Як ми будуємо в Іспанії №5 Як ми будуємо в Іспанії №6 Як ми будуємо в Іспанії №7 Як ми будуємо в Іспанії №8 Як ми будуємо в Іспанії №9 Як ми будуємо в Іспанії №10 Як ми будуємо в Іспанії №11 Як ми будуємо в Іспанії №12 Як ми будуємо в Іспанії №13 Як ми будуємо в Іспанії №14 Як ми будуємо в Іспанії №15 Як ми будуємо в Іспанії №16 Як ми будуємо в Іспанії №17 Як ми будуємо в Іспанії №18 Як ми будуємо в Іспанії №19

Проект Ріттерс дозволяє правильно організувати досить компактну площу. Перший поверх складається з ганку, тамбура, холу, коридору, топкової, санвузла, кабінету, кухні-вітальні і тераси. Таке планування особливо підходить тим, хто збирається працювати вдома. Вітальня була об'єднана з кухнею, з цього приміщення є вихід на терасу. Другий поверх складається з чотирьох спалень і ванною з вікном, яке дозволяє спостерігати навколишні краєвиди. Такий дерев'яний будинок відмінно підходить для великої родини. А літня тераса стала родзинкою, яка подарує чудовий відпочинок теплими іспанськими вечорами.

Особливістю нового будиночка в Іспанії є те, що ми не просто взяли наш готовий проект, але також змінили його під певні вподобання нашого замовника. Площа будинку збільшилася і склала 180 м2. Сухий профільований брус 60*150 мм повністю підходить для спекотного іспанського клімату і наш дерев'яний будинок, побудований в Іспанії, буде служити в якості постійного житла.

Наша компанія активно розвиває нові ринки, розширюючи географію будівництва, і охоче йде назустріч побажанням наших замовників, тому ми завжди відкриті для нових проектів та ідей.

Коментарі

Товар додано для порівняння.