Зателефонуйте мені

Кожен з нас іноді хоче побути наодинці з природою, щоб набратися сил і доторкнутися до прекрасного. Сучасний цивілізований світ, відкриває багато можливостей для задоволення своїх потреб, але іноді так хочеться відмовитися від усіх благ і виїхати в красиву, мальовничу місцевість, побудувати мобільний будинок з екологічно чистих матеріалів і отримувати справжню насолоду від життя.

Давайте розглянемо докладніше, які проекти такого житла вже радують своїх господарів:

Концепція житла з повною автономією від зовнішніх інженерних мереж №1

Zero House, який розрахований на сім'ю з чотирьох осіб. Цей будинок зроблений з модулів, які добре пропускають світло, накопичують його за допомогою спеціальних сонячних датчиків, таким чином, забезпечуючи вечірнє освітлення в усьому будинку. Добре продумана система утилізації відходів, з яких потім виготовляють деревину.

 

Концепція житла з повною автономією від зовнішніх інженерних мереж №2

У Норвегії дуже популярні автономні будинки, дахи яких зроблені з дерну, що сприяє зміцненню будинку і забезпечує чудову теплоізоляцію. Це не тільки дуже незвично і красиво, але в той же час економічно вигідно: не потрібно витрачати величезні гроші на постійні ремонти даху, а досить просто правильно доглядати за рослинами. Дерев'яні стіни будинку не пропускають вологу, різні грибкові освіти і затримують тепло.

 

Концепція житла з повною автономією від зовнішніх інженерних мереж №3

Будинок Soleta zeroEnergy побудований повністю з відходів. Всередині він оснащений усіма необхідними для комфортного життя умовами: збіркою для води, сонячними батареями і вітряками, геотермальним обігрівом і багатьма іншими принадами сучасного автономного життя.

 

Концепція житла з повною автономією від зовнішніх інженерних мереж №4

Відомий австралійський будинок Stamp House на березі озера, в який можна піднятися тільки за спеціальним мосту для пішоходів. Він зроблений з матеріалів, які реагують на зміни природи і захищають від сильного вітру, дощу або морозу. Дах викладений з сонячних батарей і автоматично скидає надлишок води в спеціальні отвори, які виходять до озера.

 

Концепція житла з повною автономією від зовнішніх інженерних мереж №5

Якщо ви великий шанувальник ретро стилю, і перевізних будинків, то ви оціните будинок Arc, який витримує сильні пориви вітру та рясні опади.

 

Концепція житла з повною автономією від зовнішніх інженерних мереж №6

Повністю екологічний будинок Fab Lab House побудований з використанням тільки кращих природних матеріалів, дуже затишний, комфортний і міцний.

 

Концепція житла з повною автономією від зовнішніх інженерних мереж №7

Будинок з контейнерів в Колорадо побудований з використанням міцного дерева, має незвичайний фасон і зроблений в мінімалістичному стилі. На даху встановлені сонячні батареї. Він ідеально підходить для такої місцевості.

 

Концепція житла з повною автономією від зовнішніх інженерних мереж №8

Мальовничий дерев'яний будинок в Саллівані (Нью-Йорк) , в поєднанні з природним каменем виглядає дуже гармонійно і красиво. Мешканці цього будинку користуються водою із ставка і ходять в відведену у дворі вбиральню, зате чисте повітря і краса пейзажів просто заворожує.

Важко уявити собі щасливе життя в будинку без води, світла і газу, але багато людей живуть в таких будівлях, продумуючи заздалегідь, як вони можуть забезпечити себе всіма благами, які потрібні для нормального функціонування людського організму. Сучасні матеріали дозволяють побудувати еко будинок, використовуючи нові технології і останні розробки в цій сфері.

Коментарі

Товар додано для порівняння.