Зателефонуйте мені

Хочемо поділитися приємною новиною - ми побудували новий офіс на своїй виробничій базі (Житомирська область, с. Зарічани, вул. Лісова, 1, дивіться наші Контакти на сайті).

Ласкаво просимо в наш новий офіс! №1

Наша будівельна компанія продовжує активно розвиватися, і одним з етапів розширення діяльності фірми стало будівництво нового сучасного і просторого офісу. Об'єднання штату менеджерів і архітекторів в новому офісі підвищило рівень обслуговування клієнтів, яким тепер зручно обговорювати реалізацію проекту безпосередньо в тандемі з кваліфікованим архітектором і менеджером, який займається реалізацією проекту.

Комфортна робоча обстановка в новому офісі компанії «Домінант» сприятливо позначається на зручності наших співробітників і клієнтів, в цілому здійснюючи позитивний вплив на функціонування всього підприємства. Ми все робимо для того, щоб кожен замовник залишався задоволеним співпрацею з нашою компанією і надалі рекомендував нас своїм друзям і знайомим.

Традиційним для нашої компанії є індивідуальний підхід до кожного замовлення на будівництво дерев'яного будинку, де враховуються всі приватні побажання щодо спорудження будинку з бруса. Ми завжди прагнемо до ефективної взаємодії з клієнтами, в результаті чого вони в найкоротші терміни отримують бажаний результат. Не одноразово замовники відзначали максимальну відкритість у роботі з нашою компанією, ясність умов співпраці і настільки чітку організацію роботи фахівців, що це сприяло виникненню повної довіри до нашого підприємства при укладанні договору на будівництво та проведенні оплат за будівельні роботи.

Ласкаво просимо в наш новий офіс! №2 Ласкаво просимо в наш новий офіс! №3

Будівельна компанія «Домінант» постійно розширюється в виробничому і організаційному плані, у нас ще багато амбітних планів, як по розвитку технологій виробництва і будівництва, так і по організації роботи і співпраці з клієнтами. Але, мабуть, є одна умова нашої роботи, яка ніколи не зміниться: ми завжди Вам раді! Ласкаво просимо в наш новий офіс!

Коментарі

Товар додано для порівняння.