Зателефонуйте мені

Мода на компактні будинки і міні котеджі в багатьох зарубіжних країнах знаходить все більше прихильників. Професійні архітектори та молоді ентузіасти створюють сучасні варіанти житла без капітального будівництва, які іноді навіть переміщаються разом з господарями. У сьогоднішній публікації ми розповімо про незвичайний проект міні будиночка, який ми реалізували в Італії і Голландії.

Проект компактного дерев'яного будиночка і його переваги

Сьогодні мініатюрний будиночок актуальний як ніколи, адже він має просто безліч переваг:

Екошел - компактний дерев'яний будиночок №1

  • маленький будиночок будується швидко, та й на його прибирання потрібно мінімум часу - ви економите час;
  • будівля міні будиночка не зажадає великих капіталовкладень - ви економите гроші;
  • міні споруда не займає багато місця, її можна помістити на маленькій ділянці - ви економите місце;
  • малі форми дають широту простору для фантазії - ви можете поставити свій міні будиночок в будь-якій точці світу, зробити його мобільним і подорожувати, не виходячи з дому, можна спорудити будиночок на дереві або зробити його плаваючим по водоймі;
  • маленький будиночок можна зробити затишним, зручним, комфортним - ви мінімізуєте свої речі і позбавляєтеся від непотрібного мотлоху;
  • компактний будиночок максимально наближає до природи - ви частіше перебувайте на свіжому повітрі;
  • компактний будиночок відрізняється багатофункціональністю - ви можете використовувати його в якості місця для відпочинку, роботи і навіть постійного проживання.

Будівництво екошелів у компанії «Домінант»

Ми постійно розвиваємося і накопичуємо професійний досвід, який представляють понад півтисячі готових проектів. Але ми не обмежуємо нашу роботу суворими рамками реалізації тільки готових і перевірених рішень. Ми із задоволенням експериментуємо, працюючи з різними замовниками в різних країнах, відображаючи в кожній своїй новій роботі цікаві та актуальні тенденції в архітектурі та будівництві.

Один з незвичайних варіантів будови, який ми реалізували в Голландії та Італії - екошел. Ця назва складається з двох англійських слів: ecological (екологічний) та shelter (притулок). Функціонально екошел є мініатюрним будиночком, розташованим в мальовничому куточку природи, у парковій рекреаційній зоні, в лісі або на березі водойми. У такому будиночку кожен, хто прагне наблизитися до природи, може знайти бажане усамітнення і залишитися навіть на пару днів. Це місце, в якому закладено глибокий зміст, своя філософія. В екошелі немає нічого зайвого, мінімалізм в просторі спонукає більш свідомо і раціонально використовувати ресурси.

Ми побудували мініатюрний екошел з сухого профільованого брусу 60*150 мм. Розміри споруди склали 6х4 м, висота в найвищій точці - 2,5 м. Покрівельне покриття - бітумна черепиця. Цей маленький будиночок став по-справжньому комфортним куточком для приємного проведення часу і відпочинку.

Екошел - компактний дерев'яний будиночок №2 Екошел - компактний дерев'яний будиночок №3
Екошел - компактний дерев'яний будиночок №4 Екошел - компактний дерев'яний будиночок №5
Екошел - компактний дерев'яний будиночок №6 Екошел - компактний дерев'яний будиночок №7
Екошел - компактний дерев'яний будиночок №8 Екошел - компактний дерев'яний будиночок №9
Екошел - компактний дерев'яний будиночок №10

Ми не раз публікували новини про мініатюрні споруди, багато цікавого ви знайдете в статті «20 найменших дерев'яних будиночків на світі» , а також «Цікаві будинки: найвужчий будинок у світі». Якщо у вас є цікава ідея по створенню свого, неповторного проекту, сміливо звертайтеся в компанію «Домінант »! Про те, як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами, і як можна замовити і реалізувати індивідуальний проект будинку в компанії «Домінант» пропонуємо дізнатися на нашому сайті. Ми застосовуємо оригінальні і свіжі рішення для кожної споруди. Всі наші проекти дерев'яних будинків та інших конструкцій з дерева здатні прикрасити собою будь-яку місцевість - ми професійно реалізуємо проект дерев'яного будинку, який існує у ваших мріях.

Коментарі

Товар додано для порівняння.