Зателефонуйте мені

Кожен уявляє свій майбутній будинок по-своєму. Хтось бачить його добротним і фундаментальним зрубом з оциліндрованих, круглих колод, хтось мріє про сучасний особняк в стилі хай-тек з лаконічною геометрією архітектури і величезними панорамними вікнами. Якщо ви бажаєте побудувати для себе і для своєї сім'ї будинок за власним унікальним проектом - ця новина саме для вас. У даній публікації можна дізнатися, як ми будуємо дерев'яні зруби під замовлення, подивитися фото будинків з бруса, і прочитати, як можна замовити і реалізувати індивідуальний проект будинку в компанії «Домінант».

Ми будуємо дерев'яні зруби під замовлення

За 14 років роботи у нас накопичилася величезна кількість пропозицій для тих, хто бажає побудувати надійне і затишне житло з екологічного, натурального матеріалу - дерев'яний будинок з бруса. На сьогоднішній день наш досвід представляють понад півтисячі готових проектів, з якими можна ознайомитися на сайті. Але все ж дуже часто до нас звертаються саме зі своїми проектами, своїм баченням того, яким має бути і як має виглядати житло або дачний будинок. Ми професійно створюємо і реалізуємо індивідуальні проекти будинків з бруса, які повністю відповідають вимогам наших шановних клієнтів.

Що потрібно знати, замовляючи в компанії «Домінант» будівництво будинку з бруса за індивідуальним проектом?

З якого бруса будувати будинок?

Сезонний або дачний котедж доцільно будувати з оциліндрованих колод діаметром 160-180 мм або сухого профільованого бруса 60 * 150 мм. Цілорічне житло краще будувати з колод з великим перетином 200-220 мм або з сухого профільованого бруса розмірів 150*150 мм, 150*200 мм. Дерево характеризується низьким показником теплопровідності, якщо порівнювати з іншими матеріалами, тому дерев'яний будинок, нагріваючись, максимально довго зберігає тепло. Завдяки стінам з дерев'яного бруса всередині будинку досягається температура, для отримання якої в будинку з цегли стіни повинні бути у чотири рази товщими. Звичайно ж, в умовах суворої зими з міцними морозами, дерев'яний брус, в принципі, як і будь-який інший матеріал, може промерзнути. Оциліндрована колода, наприклад, розміром в діаметрі 200 мм промерзає при досягненні мінусової температури -40 ° С. Тому для цілорічного житла з дерева краще використовувати оциліндровану колоду більшого перетину: 200-220 мм і грамотно продумувати опалення будинку. Про те, як опалювати дерев'яний будинок більш детально можна прочитати в одній з наших публікацій. Для цілорічного проживання в будинку також рекомендується застосовувати подвійний брус з утепленням. Це конструкція з замковою системою монтажу, яка містить два ряди сухого, каліброваного, профільованого бруса розміром 60*150 мм і простору між ними шириною 180 мм, який заповнюється утеплювачем. Таким чином, така конструкція стіни є потрійним захистом брус + утеплювач + брус від охолодження навіть в суворі зими. Також пропонуємо почитати статтю «Дерев’яні будинки - Оциліндрований чи Профільований брус» і визначитися остаточно з матеріалом споруди.

Що включає вартість дерев'яного будинку?

Вартість будинку з бруса формується безліччю факторів, про які докладніше можна прочитати в розділі «Ціни» головного меню сайту. Також в даному розділі детально розписано, що включає вартість базової комплектації і комплектації під ключ. Але найголовніше, що формує вартість будинку з бруса - це вхідний матеріал (його вид, кількість і розмір), а також роботи, які необхідні для того, щоб здійснити будівництво будинку. Все це визначає спеціальна програма, в якій розробляється проект, формуючи вартість об'єкта в цілому, а не за один квадратний метр, наприклад. Якщо ви бажаєте порахувати вартість квадратного метра окремого будинку, можна загальну вартість споруди розділити на її площу і отримати бажані дані.

Як ви хочете укомплектувати будинок?

Ми пропонуємо будівництво будинку від базового комплекту до повної комплектації «під ключ». Що включає і та, і інша комплектація, детально розписано в розділі «Ціни», де можна вибрати додаткові комплектуючі, які ви хочете бачити в своєму будинку.

Приступаючи до найважливішого етапу в своєму житті - будівництво будинку, вам, звичайно ж, корисно буде прочитати статтю «Що потрібно знати, замовляючи будівництво будинку: 10 важливих етапів зведення будинку з бруса» та подивитися в он-лайн режимі, як працює наше підприємство. Також рекомендуємо перейти в розділ «Наші роботи», де знаходяться фото і координати реалізованих будівель. Ось, наприклад, деякі фото реалізованих об'єктів професіоналами «Домінант» під індивідуальне замовлення.

Котедж за індивідуальним проектом з оциліндрованих колод (с. Маяки, Україна, Одеська область)

Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №1 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №2 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №3 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №4 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №5 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №6 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №7 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №8

А ось приклад зовсім недавньої реалізації готового проекту готового проекту готового проекта «Соул» за індивідуальним бажанням замовника в сухому профільованому брусі (м.Вишгород, Київська область), хоч він представлений на сайті у виконанні з оциліндрованих колод.

Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №9 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №10 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №11 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №12 Як ми будуємо будинки за індивідуальними проектами №13

Як замовити будівництво будинку з бруса за індивідуальним проектом?

Якщо у вас вже склалося своє уявлення про те, яким повинен бути ваш майбутній будинок, сміливо звертайтеся до фахівців компанії «Домінант» за телефонами +38 063 499-91-00, +38 097 012-38-52 (Viber; WhatsApp),замовляйте послугу «зворотний дзвінок» або надсилайте свої креслення нам на електронну адресу: sales@dominant-wood.com.ua Це навіть можуть бути схеми або ескізи плану будинку, зроблені від руки. Також можна підібрати готовий проект дерев'яного будинку на нашому сайті і доповнити його на свій смак або зробити на його планах свої зміни. Обов'язково вкажіть при цьому, з якого виду матеріалу бажаєте побудувати будинок і розміри бруса. І чим точніше буде ваше технічне завдання для нас, тим точніше ми зможемо зорієнтувати вас за ціною споруди, або розробимо і детально прорахуємо проект з візуалізацією. Такий детальний прорахунок проекту ми виконуємо за ціною 30 гривень за квадратний метр будівлі, яку необхідно прорахувати. При оформленні замовлення на будівництво вартість прорахунку проекту увійде в загальну суму споруди, і вам в будь-якому випадку не доведеться переплачувати. Не забувайте, що на нашому сайті працює онлайн консультант, який відповість на всі питання, щодо замовлення споруди і будівництва дерев'яного будинку.

Якщо ви готові до будівництва і знаєте, яким повинен бути ваш власний будинок мрії, не відкладайте на потім його реалізацію - звертайтеся до нас прямо зараз! Ми професійно розробимо для вас унікальний проект дерев'яного будинку по всім бажаним вами параметрам, врахуємо всі ваші вподобання і нюанси будови, укомплектуємо будинок за вашим бажанням і якісно реалізуємо в установлений термін!

Коментарі

Товар додано для порівняння.