Зателефонуйте мені

У даній статті ми продовжуємо порушену тему і вибираємо готовий проект будинку 10х10 з бруса.

Так як вибір проекту для майбутнього будинку - завдання непросте, ми вирішили присвятити ряд публікацій огляду типових проектів дерев'яних будинків найбільш затребуваних габаритних розмірів. Попередня новина висвітлювала ряд проектів будинків 8х8 з бруса, пропонованих нашою виробничо будівельною компанією «Домінант».

Як вже зазначалося раніше, типовий проект, наприклад готовий проект будинку 10х10 - це вже готове архітектурне рішення з розробкою та плануванням всіх складових будинку. До його основних переваг можна віднести невеликий проміжок часу з моменту вибору проекту до початку його будівництва, можливість зміни і коректування планів відповідно до індивідуальних запитів замовника, величезний вибір (на нашому сайті Ви знайдете півтисячі вже готових проектів!) І фінансова привабливість. Ми пропонуємо проекти будинків нашим замовникам безкоштовно в подарунок і не беремо плату за послуги проектування!

Отже, якщо Ваша площа забудови дозволяє розглядати готовий проект будинку 10х10 з бруса, зверніть увагу на наступні варіанти.

Готовий проект будинку 10х10 з бруса №1

Готовий проект будинку 10х10 Абія виконаний з сухого профільованого бруса. Стіни будинку зводилися з брусу розміру 150Х150, а для перестінків використовували профільований брус меншого розміру 60х150, що дозволило значно заощадити бюджет при будівництві будинку. Внутрішнє планування передбачає чотири житлові кімнати, а на першому поверсі навіть передбачена більярдна. Тому готовий проект будинку 10х10 Абія являє собою ідеальне рішення для власного заміського будинку, та ще й відповідного популярним габаритним розмірам.

Готовий проект будинку 10х10 з бруса №2

Готовий проект будинку 10х10 Лангаран являє собою ефектний заміський особняк з сухого профільованого бруса, який є уособленням усіх переваг заміського життя. Цей готовий проект будинку 10х10 можна назвати найулюбленішим серед безлічі сучасних замовників, адже вартість його споруди становить 4051 грн / м2! І разом з тим, готовий проект будинку 10х10 Лангаран відрізняється зовнішньої презентабельністю і внутрішнім комфортом. Дійсно, тільки побачивши цей будинок, відразу хочеться зайти і подивитися, що ж там усередині. Розробляючи такий гарний проект будинку 10х10, ми від душі бажали забезпечити його майбутнім господарям благополуччя і комфорт.

Готовий проект будинку 10х10 Стелла відрізняється наявністю повноцінного другого поверху. Ми передбачили в даному проекті планування підвищеної комфортності. Додатковими перевагами, якими володіє цей готовий проект будинку 10х10, є маленька літня тераса і невеликий балкон на другому поверсі.

Готовий проект будинку 10х10 Базилік спеціально створений для всіх бажаючих отримати красиве, якісне житло. У даному проекті пропонується простора вітальня з «другим світлом», що додає краси і внутрішнього простору. Готовий проект будинку 10х10 Базилік давно вже оселився у когось в мріях і чекає своєї реалізації.

Готовий проект будинку 10х10 з бруса №3 Готовий проект будинку 10х10 з бруса №4 Готовий проект будинку 10х10 з бруса №5 Готовий проект будинку 10х10 з бруса №6

Готовий проект будинку 10х10 Камея з мансардою спеціально розроблявся для сімейного проживання. Відмінністю даного варіанту є наявність спальні на першому поверсі, що дуже зручно для сімейства з маленькою дитиною. З естетичної точки зору, наш готовий проект будинку 10х10 Камея є дуже привабливим варіантом завдяки «другому світлу» і мансардним вікнам, розташованим прямо під небом.

Готовий проект будинку 10х10 Пахіра можна трохи підкоректувати, адже його точні розміри становлять 10,6х9,6. Це унікальний готовий проект будинку 10х10, головною перевагою якого є наявність у будинку сауни, яка принесе багато здоров'я і приємних моментів своїм господарям і дозволить завжди відчувати себе бадьоро.

Готовий проект будинку 10х10 з бруса №7

Готовий проект будинку 10х10 Ярославна теж можна розглядати як будинок, що відповідає заявленим габаритним розмірам, тому що його точна ширина і довжина 10,8х9,3. Цей стильний будинок в оточенні двох просторих терас і балконів дійсно вартий особливої уваги. І екстер'єр будинку, що радує око, і внутрішнє планування дає можливість відзначити високий рівень комфорту та проживання господарів. При бажанні вдихнути життя в заміську ділянку, уважно вивчіть готовий проект будинку 10х10 Ярославна, можливо саме він стане улюбленим місцем для всієї Вашої сім'ї і гостей.

Готовий проект будинку 10х10 з бруса №8

І, на закінчення, пропонуємо напрочуд цікавий варіант – це готовий проект будинку 10х10 Абрикос, який точно відразу викличе у Вас особливе відчуття тепла і затишку. Абрикос цікавий тим, що являє собою баню разом з альтанкою. Ми пропонуємо в даному проекті наступне планування: кімната відпочинку, парна, душова, санвузол, тераса і альтанка. Цей дерев'яний будиночок обійдеться Вам набагато дешевше ніж окремо побудовані лазня і альтанка. Такий універсальний проект відмінно вирішить проблему стильового і конструктивного зіставлення двох окремих приміщень, якими є лазня і альтанка.

Уважно стежте за нашими новинами, і найближчим часом ми підготуємо для Вас нові огляди цікавих проектів!

Коментарі

Товар додано для порівняння.