Зателефонуйте мені

Надихаюча добірка маленьких, немов казкових, дерев'яних будиночків, показує, як за допомогою фантазії та майстерності можна з маленького будиночка зробити справжній витвір мистецтва і комфортний куточок для проживання!

1. Дерев'яний будиночок для студентів площею 10 м2 створений дизайнерами шведської архітектурної фірми Tengbom architects. Мініатюрний дерев'яний будиночок включає кухню, їдальню, санвузол, робоче місце і спальню на антресолі.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №1 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №2
20 найменших дерев'яних будиночків на світі №3 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №4

2. Оригінальний дерев'яний будиночок, що нагадує космічну капсулу, був спроектований англійською компанією Blue Forest. Маленький дерев'яний будиночок розрахований на 4 людини. Розміри будиночка: 8,3х6 м, а його внутрішнє планування включає спальні, вітальню, кухню і ванну.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №5 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №6

3. Кумедний дерев'яний будиночок в австрійських Альпах, відразу привертає увагу своїм незвичайним виглядом.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №7

4. Фантазійний дерев'яний будиночок - багатогранник з відкидною терасою знаходиться в Боготі, Колумбія. Його спроектував дизайнер Мануель Вілла.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №8 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №9

5. Дерев'яний будиночок на 18 м2 був створений архітектором Mейсі Міллер на основі старого причепа для трейлера.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №10

6. Пересувний дерев'яний міні-будинок, який може буксируватися, від дизайнера Вина Люстадо.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №11 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №12 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №13

7. Цей дерев'яний будиночок знаходиться в Міннесоті, він немов зійшов зі сторінок казок.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №14

8. Зовсім крихітний, казковий будиночок є просто чарівним і дуже мальовничо вписується в лісовий пейзаж.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №15 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №16

9. Американський архітектор Меган Лі спорудила екологічний дерев'яний будиночок зі старих комірних дощок.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №17

10. У Каліфорнії, в оточенні засніжених гірських вершин, знаходиться дерев'яний будиночок площею 20 м2. Він відомий тим, що належить професійному сноубордисту Майку Басич. Одна зі стін повністю засклена і накопичує тепло сонячного світла протягом дня. Цей будиночок був побудований за унікальним проектом і втілив справжню мрію.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №18 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №19

11. Симпатичний дерев'яний будиночок площею 32 м2 з чорними стінами і червоними дверима розташований в Ісландії за 80 км від Рейк'явіка. Вид на активний вулкан відкривається прямо з тераси цього будиночка, а ввечері починається магія північного сяйва.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №20 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №21

12. Лісовий дерев'яний будиночок площею 35 м2 розташовується на висоті 3 м і є частиною курорту, розташованого в Німеччині, що складається з будиночків такого типу. Внутрішнє планування цього будиночка настільки продумане, що включає сучасну ванну, кухню і два дивани для гостей.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №22 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №23

13. Дерев'яний будиночок площею 22 м2, що нагадує в'язку дров, є творінням французької архітектурної студії OLGGA. Дизайнери студії передбачили в будиночку приміщення для відпочинку, ванну і кухню.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №24

14. Маленький дерев'яний будиночок від архітектурної студії Cheng + Snyder створений спеціально для творчих людей, які втратили натхнення і намагаються знову знайти його. Усередині облаштовано зручне робоче місце з книжковими полицями і видом на річку в штаті Мен, США. Проект цікавий наявністю прихованих вхідних дверей, які не відчиниш без творчого підходу.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №25 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №26

15. Маленький дерев'яний будиночок з видом на Атлантичний океан площею 30 м2 знаходиться в Англії. Усередині цього будиночка є і кухня, і ванна, що дуже зручно для бажаючих орендувати це затишне гніздечко з мальовничою панорамою.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №27 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №28 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №29

16. Цей дерев'яний будиночок вміщує дві спальні, вітальню і гардероб. Він зібраний з ялинових дощок і знаходиться в Аліканте (іспанська провінція). Споруда будиночка тривала всього десять днів.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №30

17. Крихітний будиночок із серії мініатюрних котеджів для художників і письменників, що шукають спокою і самоти, знаходиться в Шотландії. За задумом архітекторів це місце має максимально наближати людини до природи, тому такі необхідні зручності сучасної цивілізації як туалет і душ знаходяться на вулиці, на даху спеціально передбачене місце для збору дощової води, в приміщенні є піч на дровах. Творчі особистості живуть тут з жовтня по березень, в решту часу будиночок можна орендувати.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №31 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №32 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №33

18. Цей дерев'яний будиночок на 8м2 придумав американський архітектор Дерек Дідріксен. Споруда дуже цікава тим, що в ній ліжка грають роль шаф, а на кухні передбачено місце, щоб поставити міні-холодильник.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №34

19. Цей дивовижний плаваючий будиночок площею 23 м2 призначався для літнього відпочинку, але сімейна пара, якій належала ідея такого будиночка просто не змогла розлучитися зі своїм гніздечком і проживає в ньому на постійній основі.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №35 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №36

20. Дерев'яний будиночок «Притулок духу» від дизайнерської студії зі Словенії Allergutendinge являє собою лаконічне простір для навчання і роздумів про сенс життя. Це дерев'яний будиночок - трансформер, в якому передню стіну можна перетворити на робочий стіл, а дах відкрити назустріч небу і сонцю.

20 найменших дерев'яних будиночків на світі №37 20 найменших дерев'яних будиночків на світі №38

Коментарі

Товар додано для порівняння.