Зателефонуйте мені

Що може бути краще, ніж власна дерев'яна лазня на дачній або присадибній ділянці? Мабуть, не знайдеться тих, хто не вітає традицію банного відпочинку та оздоровлення, яка з давніх часів так полюбилася нашому народові.

Здійснити мрію про свою лазню сьогодні можна легко і швидко! Виробничо-будівельна компанія "Домінант" володіє великим досвідом будівництва лазень і саун з дерев'яного бруса. Велика кількість готових проектів дерев'яних лазень ми пропонуємо Вам на нашому сайті, а також з радістю спроектуємо і побудуємо індивідуальну лазню. Вам досить вибрати з безлічі простих варіантів, які можна в короткі терміни встановити на ділянці, і обзавестися своєю дерев'яною лазнею абсолютно недорого!

Дерев'яна лазня з бруса - це не тільки данина моді, це постійна турбота про здоров'я. Парні банні процедури або суха гаряча сауна дає чудодійний оздоровчий ефект для здоров'я: підвищує стійкість до інфекційних захворювань і забезпечує бадьорість тіла і духу на великий проміжок часу.

Ви знайдете на нашому сайті широкий вибір бань, від зовсім мініатюрних бюджетних варіантів, до ексклюзивних проектів з мансардами, терасами і басейнами, які можна використовувати в комерційних цілях. Всі проекти бань враховують побажання наших клієнтів, яким ми вже будували дерев'яну лазню. Якщо Ви хочете реалізувати особисто свій проект лазні з бруса, ми з радістю це зробимо.

Якщо Вас цікавить маленька, економічна банька, зверніть увагу на проект лазні Грей, площа якої лише 33,8 м2. Внутрішнє планування проекту раціонально передбачає всі найнеобхідніші приміщення для оздоровлення та хороших емоцій від банних процедур. Або ж проект баньки Гратен, яка також в компактних розмірах вміщує все для повноцінного банного відпочинку. Цікавим рішенням для Вас може виявитися проект баньки Флагман, де передбачається можливість вийти відразу з парильні на свіже повітря і остудитися після спекотного пара. Чарівниця представляє собою універсальний варіант облаштування заміського ділянки баня + альтанка.

Проект лазні Отрад може стати саме Вашою дуже затишною лазенькою, з літньою терасою і красивим ґаночком. Більше того, будівля цієї лазні виглядає цікаво і стильно, відразу привертаючи увагу. Внутрішнім плануванням забезпечується максимальний комфорт для любителів попаритися. Така лазня дійсно подарує насолоду від банних процедур і стане втіхою в низці сірих буднів.

Своя дерев'яна лазня - це просто! №1 Своя дерев'яна лазня - це просто! №2
Своя дерев'яна лазня - це просто! №3 Своя дерев'яна лазня - це просто! №4

Сучасних замовників часто цікавлять практичні заміські споруди, що поєднують функції і повноцінного дачного будинку, і лазні. Такий варіант вигідно економить простір заміського ділянки і бюджет будівництва. Наш популярний проект будинку-лазні Континент2 гарно слугуватиме в якості дачі або гостьового будинку і живописно доповнить навколишній пейзаж.

Вам, звичайно, особливо сподобається баня з більярдом Орхідея, створена з метою урізноманітнити дозвілля під час парних процедур. Внутрішнє планування даної лазні передбачає особливу «родзинку», це камінний зал, де можна після цілющих банних процедур душевно розташуватися, спостерігаючи за живими відблисками вогню. Такий проект можна успішно використовувати для бізнесу і радувати банним відпочинком і цікавим дозвіллям своїх гостей, ще й отримувати від цього прибуток.

Велику двоповерхову лазню Жаннет прикрашають величезні вікна, за рахунок чого фасад споруди виглядає презентабельно і дуже стильно. Це яскравий архітектурний об'єкт, здатний прикрасити будь-яку місцевість. Баня Жаннет покликана стати успішним бізнес-проектом. Це якраз те місце, яке ідеально підходить для зустрічі довгоочікуваних і дорогих гостей, налагодження дружніх відносин з діловими партнерами, а також для проведення зустрічей зарубіжних делегацій.

Проект Кураж є втіленням максимально комфортабельних умов для найкращого банного відпочинку і незабутнього проведення часу. Це комерційна лазня максимального комфорту і найвищої якості.

Своя дерев'яна лазня - це просто! №5 Своя дерев'яна лазня - це просто! №6
Своя дерев'яна лазня - це просто! №7 Своя дерев'яна лазня - це просто! №8

І наостанок, щоб здивувати Вас, пропонуємо цілий Банний комплекс, великий комерційний проект, що включає парилки, відкритий басейн, кімнати відпочинку, процедурну, господарські приміщення, приміщення для персоналу. Оптимальне внутрішнє планування в поєднанні з повним інженерним обладнанням гарантує гарну рентабельність такого бізнес-проекту.

Для багатьох власників заміських будинків переважнішою є не лазня, а сауна. Вже не раз ми будували дерев'яні сауни високої якості, враховуючи в кожному проекті індивідуальні побажання наших замовників. Різниця між лазнею і сауною в тому, що в сауні немає вологи і пари, вона сухоповітряна. Температура повітря в сауні може досягати більше 100 градусів, а відносна вологість при цьому - не більше 15%. Вологість в парильні звичайної лазні досягає 70%. Завдяки більшій теплопровідності вологого повітря, гарненько "пропаритися" в лазні з парою можна вже при температурі 60-70°С. За принципом побудови, баня і сауна практично ідентичні і, як правило, включають передбанник, парилку, душову або басейн. У внутрішній обробці таких споруд доцільно використовувати тільки натуральні матеріали, щоб при сильному нагріванні не виділялися ніякі шкідливі, токсичні речовини. І від сухої, і від парної лазні в результаті регулярного відвідування виходить відмінний оздоровчий ефект.

Як Ви переконалися, у нас є, і що запропонувати, і чим здивувати!

А тим, хто перебуває в сумнівах - чи варто будувати дерев'яну лазню, пропонуємо ще кілька переваг лазні з дерева, які розвіють усі сумніви.

Переваги будівництва дерев'яної лазні:

  • Дерев'яну лазню можна швидше натопити і вона буде довше зберігати тепло, завдяки низькому коефіцієнту теплопровідності деревини.
  • Дерев'яна лазня з хвойної деревини дає ефект інгаляції з антибактеріальними властивостями.
  • Низька питома вага деревини щодо інших будматеріалів дає можливість заощадити на фундаменті. Щоб побудувати дерев'яну лазню, досить зробити стрічковий мілкозаглиблений фундамент.
  • Дерев'яну лазню можна зібрати як конструктор в найкоротший час.

Ми побудуємо для Вас дерев'яну лазню від душі!

Бажаємо Вам приємного вибору своєї лазні!

Коментарі

Товар додано для порівняння.